septembrie 30, 2023

Vocea Clujului

DOI…ZECE

” Boc și Tarcea au adus intenția de vot a PNL Cluj de la 25% dintre TOTI clujenii in 2020 la sub 12% acum”

" Boc și Tarcea au adus intenția de vot a PNL Cluj de la 25% dintre TOTI clujenii in 2020 la sub 12% acum"
               „In numele civicilor, va rugam sa-l intrebati pe Dl. Primar Emil Boc daca a citit nemultumirile si propunerile trimise de clujeni in ultimul raport lunar, deoarece avem sesizari ca nici dansul si nici Dl. Tarcea nu tin cont de singurul lor proiect realizat in termenele fixate.
Restul proiectelor sunt grav intarziate si creaza nemultumiri crescande si mult stress clujenilor, precum si prabusirea PNLcj de la 25% dintre TOTI clujenii in 2020 la sub 12% acum.”, arată Hadrian Aurelian într-un amplu material.
SCRISOARE CIVICA DESCHISA
Stimati Consilieri Locali si Judeteni ai Clujului,
Distinsi politruci si poitrucizati,
Dragi cetateni si civici din Cluj si Diaspora,
Dl. Boc a inventat, initiat si promovat public in Decembrie 2020: LISTA RUSINII Clujului, proiect ce este foarte puternic sustinut de societatea civica, care s-a implicat, a finantat si a implementat cu profesionalism acest proiect, ce NU este criticat de nimeni ci dorit si chiar aprovizionat cu mii de date, informatii de clujeni, pana in 2024.
Atunci se va pune punct EPOCII BoKemone/ “LaBelleBoK” de 20 de ani si vom intra intr-o noua configuratie.
In numele civicilor, va rugam sa-l intrebati pe Dl. Primar Emil Boc daca a citit nemultumirile si propunerile trimise de clujeni in ultimul raport lunar, deoarece avem sesizari ca nici dansul si nici Dl. Tarcea nu tin cont de singurul lor proiect realizat in termenele fixate.
Restul proiectelor sunt grav intarziate si creaza nemultumiri crescande si mult stress clujenilor, precum si prabusirea PNLcj de la 25% dintre TOTI clujenii in 2020 la sub 12% acum.
Oare, acesti “alesi” l-au abandonat fara sa informeze societatea civica, desi are finantare pana in 2024 cand va fi GATA si bun de RECEPTIE FINALA/votul clujenilor ?
Acuma sincer, pe clujeni nu-i intereseaza plimbarile la BRUX pe persoana fizica in care isi exprima propriile opinii personale, fara mandat de la Consiliul Local sau Guvern sau vreo organizatie clujeana. Asa ca il invitam pe Primarul Emil Boc sa raspunda la problemele pentru care a fost ales si platit de la Bugetul Local cu cca. 15.000 lei/luna (pana in 2024, cand e recomandabil sa plece cat mai repede la BRUX), prezentate in:
LISTA RUSINII Clujului / august23
(proiect la initiativa primarului si de suflet al D-lui Emil Boc, finantat/implementat de societatea civica clujeana si presa non-obedienta)
Grupului civic AdHoc clujean de urmarire, monitorizare, sinteza a activitatii Primarului, Consilierilor locali, Staff-ului Primariei si Unitatilor subordinate, prezinta RAPORTUL pe luna AUGUST 2023:
< Cetatenii contribuabili si civici au intocmit un TOP al marilor PROBLEMEa caror rezolvare treneaza, se amana, OSĂ … respectiv: De la UNTOLD-cu-DROGURI la UNTOLD-pentru-DROGURI, escrocheria GUNOAIELORTRAFICUL infernal/poluant; URBANISMUL haotic; CENTURA nerealizata; ALTERNATIVELE respinse la METROUL ILUZORIUCLUJUL VERDE defrisat-betonat; MANAGEMENTULNE-performant/pagubos/corupt, BIROCRATIA politrucizata/electorala; CULTURA de cumetrie, coruptia, drogurile-la-UNTOLDCALITATEA VIETIIclujenilor amenintata zilnic; UMOR BoKemonicsi tampenile zilnice ale administratiei clujene, etc.
Revoltele tot mai dese si miile de nemultumiri ale clujenilor au ajuns prin retelele sociale la: Presedintie, Guvern, Ministerele Mediului, Dezvoltarii, Transporturilor, Culturii, Finantelor si Investitiilor/Fonduri UE, Curtea de Conturi, DNA, Asociatia Municipiilor, Presa si TV/radio centrale, Ambasadele UE si SUA, Consiliul Regiunilor UE, Parchetul European, Banca Mondiala, organismele internationale, diaspora, analistii, jurnalistii, moderatorii si leaderii de opinie cunoscuti din tara si diaspora, alte locuri pe unde umbla de capul lui mitomanul cu gargarageli interminabile si se da rotund cu minciuni si pacaleli sau face de minune Orasul Comoarabi-milenar…
La Cluj NIMENI nu trebuie sa ramana in urma si NU MAI ARE VOIE SA FIE PROST !!!
Detalii in raportul civic de 94 pagini (PDF) cu multe linkuri, poze-video, texte scrise de miile de cetateni nemultumiti si tot mai putin indiferenti la minciunile, mitomaniile, propaganda, manipularea BoKemona, zilnica. Dati click pe:
Se recomanda celor interesati, sa citeasca acest document pe laptop/tableta, deoarece este in PDF si contine multe linkuri interesante, fiind mai putin confortabila lecturarea pe smartphone.
Istoricii, cercetatorii si studentii pentru lucrari, licente, dizertatii, teze de doctorat au o sursa bibliografica deschisa, actualizata si usor de accesat pentru a completa si scrie ceea ce ne intereseaza si cerem cu totii: ISTORIA ACTUALA/RECENTA >
Documentul este realizat ca un colaj sincretic folosind AI/GPT
Click pe Kovesi-smile
Sursa : Hadrian Aurelian, Clujul Civic

About Author