Mesaj din suflet la deschiderea anului școlar pentru clujeni,din partea lui Anca Ciubăncan

Mesaj din suflet la deschiderea anului școlar pentru clujeni,din partea lui Anca Ciubăncan

         Atunci când trăim de 20 de ani, in prezența unei forme fără fond, cum spunea Maiorescu, gesturile de suflet devin cu adevărat de remarcat. Mă uitam ce îi lipsește Clujului meu iubit, pentru care am renunțat la Germania, in 2004.  Da, știu, sufletul exprimat în autenticitatea mesajului. În traducerea vorbelor în fapte. În eliminarea pseudoculturii, a prostului gust. Clujul nu mai poate fi verde-înourat, deoarece exponenții PNL au distrus cu totul imaginea și tot ceea ce a reprezentat acest partid istoric.
        Anca Ciubăncan a readus măcar frumusețea și visul în viețile noastre. Consilier local PSD, nu seamănă în nimic în mesaj cu discursul de lemn al politicienilor. Și aici nu mă refer doar la PNL. A reprezentat și reprezintă curentul naționalist,tot mai puternic in PSD, care face diferența față de clujenii care suferă de sindromul Stockholm. Sindromul Stockholm este un raspuns psihologic care se dezvolta atunci cand victima unei rapiri sau a unui abuz se ataseaza emotional de abuzator, ajungand chiar sa-i justifice atitudinea.
        Astfel, pusa intr-o situatie extrema, victima inlocuieste frica, dispretul sau respingerea cu o reactie paradoxala de simpatie fata de agresorul ei. La baza sindromului sta instinctul de supravietuire.
         Anca Ciubăncan pare să schimbe paradigma. După 30 de ani, apare inteligența emoțională manifestă care înlocuiește narcisismul de pe sticlă al politicienilor.
În prima zi de școală, NU am citit mesajul primarului BOC !

Îl aveam în mana ,îl citeam in gand și am spus ,,nu ne reprezinta, este un mesaj doar despre EL, EL ZEUL BOC al Clujului,….dar noi nu il mai vrem!”

Deci am vorbit din suflet ,doar ceea ce am simtit !

Pentru voi dragi cetățeni al Clujului !
A fost o zi maraton, dar a meritat!
Deci,
,,Intr-o zi asa speciala, plina de emoție,atât pentru elevi,cât și pentru părinți,vreau sa va transmit susținerea mea în calitate de părinte și consilier local !
Incurajarile mele în aceasta zi minunata sunt;
-pentru elevi ; FIE CA UNIVERSUL SA VA DESCHIDA POARTA INTELEPCIUNII SI A CUNOASTERII !
-pentru parinti; VA UREZ SA FITI PLINI DE ENERGIE,RABDARE SI DARUIRE
-pentru profesori;
FELICITARI PENTRU CALITATEA INVATAMANTULUI PE CARE IL PRACTICATI, FELICITARI PENTRU RABDAREA SI DARUIREA PE CARE O ARATATI!
FELICITARI PENTRU PERFORMANTA SCOLARA PE CARE O ARATATI ZI DE ZI, CEAS DE CEAS ,PENTRU NOPTILE SI ZILELE DEDICATE PREGATIRII UNEI NOI ZILE LA CLASA!
SI SA NU UITAM CA DUMNEAVOASTRA SUNTETI ALBINUTELE CARE MUNCESC PENTRU COPII NOSTRI !
IAR EI ,SUNT RODUL DUMNEAVOASTRA!
LE DATI ARIPI SI II INVATATI SA ZBOARE!
Succes în anul școlar 2023-2024
ANCA CIUBANCAN-cetățean al CLUJULUI
Iată și discursul lui Boc :

Despre Autor

Lasă un răspuns