Rareș duru…s-a întors din concediu ?

0

Rareș duru…s-a întors din concediu ?

PNL nu părăsește guvernarea, nu părăsește corabia când e greu. (…) Nu avem niciun motiv să părăsim guvernarea, dar vom fi extrem de duri începând de acum și trebuie să fim tratați pe picior de egalitate, pentru că nu mai acceptăm nici un atac și nici o încercare de a pune la colț primarii noștri, șefii de consilii județene, reprezentanții din teritoriu”, a afirmat Rareș Bogdan.

„Suntem oameni raționali, dar așa nu se mai poate. S-a încheiat cu partea de răbdare, am stat prea mult cu capul plecat, am fost mult prea răbdători. (…) Vom deveni băieții extrem de duri, extrem de radicali din coaliție”, a susținut Rareș Bogdan.

Prim-vicepreședintele PNL a explicat că, atunci când vor fi atacați liberali precum Dan Motreanu, Emil Boc, Ilie Bolojan, Raluca Turcan, Gheorghe Flutur, Cătălin Predoiu de către „personaje marginale”, vor acționa „cu supramăsură”, nu vor mai tăcea și vor lăsa să acționeze „gurile de foc”.

De remarcat că PNL are 19 la sută în sondajele de opinie, iar europarlamentarul  s-a „cățărat” în politică folosind postul Realitatea TV, iar la Cluj-Napoca, Ziua de Cluj. Dar, probabil, venit din concediu, are un surplus de energie,  trebuia o declarație să știm și noi că s-a întors…

Despre Autor

Lasă un răspuns