septembrie 30, 2023

Vocea Clujului

DOI…ZECE

„Emil Boc, m… Emil Boc! Emil Boc, m… Emil Boc!” în derby-ul Clujului

"Emil Boc, m... Emil Boc! Emil Boc, m... Emil Boc!" în derby-ul Clujului

„’Emil Boc, m… Emil Boc! Emil Boc, m… Emil Boc!”, au scandat fanii CFR, de mai multe ori. Boc a făcut cunoștință cu plăcuța suedeză în timpul derby-ului dintre CRF Cluj și U Cluj de luni seara.

Deși au fost comentarii răutăcioase, legat de faptul că Boc stă cu gura deschisă, în poză,  acest fapt s-a datorat probabil scandărilor pro U Cluj.

CFR Cluj a învins luni seara, în deplasare, scor 4-3, formaţia Universitatea Cluj, în ultimul meci al etapei a şasea din Superligă.

Emil Boc a avut o reacție, pe rețelele de socializare, după meciul pierdut de Universitatea. El a felicitat fanii ambelor echipe. „Bravooo Cluj! Regal fotbalistic și spectacol total pe teren și în tribune!

Chiar dacă unii suntem mai supărați și alții mai bucuroși, în această seară a câștigat Clujul, am avut parte de cel mai frumos și spectaculos meci de fotbal dintre “U” și CFR!

Haide “U”!

Respect CFR!

Admirație galeriilor și suporterilor celor două echipe!

Da, se poate și la Cluj un meci – spectacol ca la Milano (Inter – A.C. Milan), Roma (Lazio – A.S. Roma) sau Manchester (Man. United – Man. City)!

Dincolo de rezultat, să ne bucurăm împreună de fotbal, de sport, de faptul că am putut oferi românilor un „derby de Gală”, de bucuria de a fi împreună, chiar dacă diferiți în preferințe fotbalistice, dar UNIȚI pentru CLUJ!

Ai învins, continuă!

Ești învins, continuă!

Până la urmă despre asta este vorba atât în sport, cât și în viață!”, a precizat Emil Boc, pe Facebook.

About Author