Scandal monstru la Poșta Română

Scandal monstru la Poșta Română

Ministrul Bogdan Ivan a trimis Corpul de Control la Poșta Română. Actualul director al Poștei Române, peste capul ministrului, a luat decizia  să desființeze posturile a 501 angajați. În plus, Valentin Ștefan, directorul de la Poșta Română, a recunoscut că nu a obținut aprobarea sindicatului,

Poșta Română a dat în judecată Ministerul Cercetării și Inovării. Marcel Ciolacu va trimite Corpul de Control la Poșta Română.

Să mă dea în judecată, că am înțeles că a contestat Corpul de Control al ministrului Digitalizării”, a mai spus  primul ministru.

Valentin Ștefan operează în cadrul Poștei Române ca și cum ar fi pe propriul său domeniu. A trecut și peste capul ministrului Bogdan Ivan, care a încercat să blocheze disponibilizările, realizate fără ca rezultatele evaluării să fie aduse la cunoștiința angajaților și fără ca sindicatele să își dea acordul.

Până în urmă cu o lună, datele financiare arătau că Poșta Română nu este pe pierdere, dar există date paralele, din partea sindicatelor, care ar arăta contrariul, așa explicându-se și controalele ce au loc. În ceea ce privește disponibilizările, sunt suspendate până la rezultatul misiunii Corpului de Control.

 

Despre Autor

Lasă un răspuns