Supercom în corzi, numărat, dar salvat de Alin Tișe !

Supercom în corzi, numărat, dar salvat de Alin Tișe !

De ce a fost în corzi Supercom ? De la schimbările climatice globale, e părerea noastră. Trebuie să fim prietenoși cu natura, inclusiv cea umană, îmi spunea psiholgul meu, când mârâiam furios la el că viața-i curvă.

Consiliului Județean Cluj spune că era prevăzută în Caietul de Sarcini și ”exprimarea tarifelor şi în lei/persoană/lună”, cu toate că de la începerea contractului cu Supercom s-a spus peste tot că fiecare plătește cât produce.

Cum nu s-a putut da bon de cântar, datorită căldurii probabil, sugerăm în mod prietenesc adaptarea drafturilor de contract, model Adi Ecometropolitan. Forma actuală poate dăuna, în ipoteza în care unul mai vioi de prin Cluj, cere bon de cântar ca anexă la factură. De la căldură și mai ales de la schimbările climatice deosebite, posibil să primească un bon virtual, dar deloc legal. E la modă azi, deoarece Metroul, Centura ocolitoare a Clujului, Trenul de Suprafata dar și Spitalul de Urgenta sunt la nivel de proiect. Deci tot virtuale, deocamdată.

”Exprimarea tarifelor şi în lei/persoană/lună este o cerinţă a Caietului de sarcini pentru delegarea activităţilor de colectare şi transport, în care s-a prevăzut la pct. 14.3.

De asemenea potrivit art. 26 alin. (2) Legea nr. 101/2006, Tarifele şi taxele de salubrizare pentru utilizatori se calculează şi se aprobă: a) în lei/persoană/lună, în cazul utilizatorilor casnici, persoane fizice şi asociaţii de proprietari/locatari;

b) în lei/tonă şi în lei/mc, în cazul utilizatorilor noncasnici, persoane juridice, altele decât asociaţiile de proprietari.

Citește mai mult pe Știri de Cluj.

Despre Autor