Radu Cristescu : „Pe Vasile Blaga îl apucă lătratul la Vila Lac, unde băutura e gratis, de la protocol”

Radu Cristescu : „Pe Vasile Blaga îl apucă lătratul la Vila Lac, unde băutura e gratis, de la protocol”

Deputtul Radu Cristescu pe facebook:
“Cand stateam in curte la Modrogan, era si cainele Vasile, care era numit dupa numele lui Vasile Blaga, pentru ca acel caine era cel mai fidel partidului, la fel cum circula in folclorul de la noi din partid ca Vasile Blaga este cel mai fidel partidului” a povestit EBA acum niște ani, într-un interviu.
S-a spus mai apoi că Vasile-cîinele murise otrăvit, pentru că lătra furios cînd simțea damful bețivilor democrați, cu Băse și Blaga în frunte. Eu cred că Vasile-cîinele a murit, de fapt, de rușinea numelui de la Blaga. Acest maidanez al politicii, care și-a petrecut ultimul deceniu mai mult prin tribunale, nu moare de drum lung, cum te-ai fi așteptat, ci de grija altora. Și-l apucă lătratul la Vila Lac, unde băutura e gratis, de la protocol.
„Suntem ospătarii PSD la guvernare, zero organizare. Stâlpii sunt mai cunoscuți decât miniștrii” zicea Blaga deunăzi. O altă revelație: ”Noi de fapt negociem cu șoferii PSD-iștilor de altădată”. Ospătari, stîlpi, șoferi…Ar trebui mai mult respect pentru toți, domnu’ Blaga: cînd chemi prea des ospătarii, șoferii rămîn ultima speranță de a ajunge teafăr la primul stîlp. 
Blaga spunea la Vila Lac că am ”ajuns ospătari la guvernare”, iar PNL este o anexă a PSD-ului. Europarlamentarul a avut și o exprimare plastică, atunci când a evaluat miniștrii PNL. ”Dacă pui 7 din 9 miniștri lângă un stâlp, până și activiștii PNL salută mai repede stâlpul decât pe ministru. Nu-i știe nimeni!”, a spus Vasile Blaga.
Foto : Facebook

Lasă un răspuns

Subscribe To Our Newsletter

Verified by MonsterInsights