Go, Bode, Go, Go ! Dan Motreanu la MAI !

Go, Bode, Go, Go ! Dan Motreanu la MAI !

Surse PNL arată că  Lucian Bode pleacă în viteză în 11 mai de la MAI , deci în 4 zile.  Ștefania Gabriella Ferencz va părăsi oricumo dată cu LOTUL ZALĂU – conducerea Secretariatului General al Ministerului Afacerilor Interne, și soarta concubinului său Ivașcu în fruntea IGPFR este ca și pecetluită. Rotativa e aproape și se va face.

Greu de crezut că va mai avea timpul necesar pentru a îndrepta decizia oricum strâmbă din ”Umilința Schengen”, cel puțin Lucian Bode se uită în alte zări acum, când experții pun la cale ultimele detalii tehnice ale primei reforme majore survenite la nivelul MAI de multă vreme încoace. Decizia ca actualul Inspectorat General pentru Imigrări să fie încorporat în cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră fiind ca și luată! Prin această absorbție existând semnale că va putea fi convinsă și Austria că la București lucrurile se mișcă.

 

Se pare că forța lui Boc și a prtidului democrat scade mai rău ca și cursul leului în raport cu euro. Nici cota Forța Dreptei nu crește, Ludovic Orban beneficiind de un șah după episodul I Unifarm. 

         

Generalul Nicolae Ionel Ciucă a dovedit astfel o maturitate politică pe care nu mulți inițiați ai sistemului i-o bănuiau.

Astfel că Lucian Bode mai are doar câteva zile până la a da răspunsul final dacă acceptă sau nu șefia viitoarei Agenții pentru Monitorizarea și Evaluarea Performanțelor Întreprinderilor Publice – AMEPIP… Și cel mai probabil va accepta schimbarea, altfel riscând să se întoarcă la Zalău ”cu coada între picioare”.

Sursa : național.ro

 

Despre Autor