Atenție la „iubitele virtuale”, ecscroace de duzină !

Atenție la „iubitele virtuale”, ecscroace de duzină !

O doamnă cu adevărat din Timiș, mamă a doi copii de 4 și 5 ani, a fost condamnată la doi ani și șase luni de închisoare cu suspendare de Judecătoria Găești pentru înșelăciune după ce a convins doi bărbați, folosind fotografiile unui fotomodel, să îi trimită în cont peste 200.000 de lei. Sentința nu este definitivă. 

Fără să o vadă la față, refuzând apelurile video cu pretextul că este în spital, femeia a reușit să convingă un bărbat, IT-ist, să îi trimită peste 40.000 de lei. Un alt bărbat a fost convins să îi transfere în cont, pentru tratamente medicale, suma de peste 167.000 de lei.

Au apărut pe multe site-uri de socializare, roboți, construiți să îți transmită  ce dorești să auzi, pe baza informațiilor colectate despre tine. Situația a devenit o constantă și a rețelelor de socializare, unde profile din marina U.S. îți oferă o viață nouă.

Africa a intrat deasemenea pe rol, deoarece prețul plătit intermediarilor de către studentele nigeriene, ca să ajungă în România, trece de 5000 de euro. Chiar dacă primesc dreptul de a plăti în rate, acestea sunt nevoite să lucreze pe bani puțini în studiourile de chat erotic. Mai pot fi întâlnite în fastfood-uri și restaurante.

 

Lasă un răspuns

Subscribe To Our Newsletter

Verified by MonsterInsights