Horia Șulea îl ia peste picior pe „oracolul de la Cluj”, Emil Boc

Horia Șulea îl ia peste picior pe „oracolul de la Cluj”, Emil Boc

Într-o postare pe o rețea de socializare, Cluj24.ro îl numea pe Emil Boc, „oracolul de la Cluj”. Asta deoarece acesta afirma :

„Eu am mai spus că nu intrăm în Schengen decât după anul 2024. România merită intrarea în Schengen, dar tot răul ăsta are și un bine. Peste tot pe unde merg în Eruopa nu există cadru în care să nu aud că România merită să intre în spațiul Schengen și acest lucru trebuie să fie realizat. Avem 26 de prieteni din 27. Nici Austria nu este un dușman pentru noi și nu trebuie să considerăm o țara ca fiind dușman. Dar Austria e o țară care trebuie să înțeleagă faptul că România are locul în Schengen, pentru că așa se comportă prin tot ceea ce face”, a declarat primarul Emil Boc la postul de radio Ziua Live.

Horia Șulea a comentat :

Păi acum ca a rezolvat transportul public, autostrada urbană, metroul, omul a trecut la next level și s-a gândit să- i ia locul lui Drongoaia( n.r. ghicitoare pentru muieri din Gilău, Cluj) căci oricum în mintiuța lui este un geniu,  dar narcisist! Mă mir cum de nu se sparge oglinda cand se pupă pe frunte?
           Ptiu,  bată-te soarele micuț frumos!

Lasă un răspuns

Subscribe To Our Newsletter

Verified by MonsterInsights