Aurescu, „pe făraș” la „rotativă” ?

Aurescu, „pe făraș” la „rotativă” ?

Reevaluatul” Emil Hurezeanu, se pare că a ieșit la încălzire, să-i sufle scaunul lui Aurescu. Asta după ce Aurescu a anunțat lista neagră înaintea Președintelui Republicii Moldova, Maya Sandu. I-A STINS TRABUCUL DE CHELIE, titrează National.ro.

„ Cred că este cel mai rapid proces de creare a unui regim de sancțiuni din istoria Uniunii Europene. Sunt foarte bucuros că acesta va fi un instrument foarte important pentru a întări reziliența și securitatea Republicii Moldova în contextul acțiunilor orchestrate de către Rusia, precum demonstrațiile sau acțiunile subversive împotriva ordinii constituționale a Republicii Moldova, la care am fost martori în ultimele luni” a declarat Aurescu la Luxemburg. 

Concomitent cu transformarea  ”surorii mai mici” într-o veritabilă Republică Soroșistă Moldovenească”! La Chișinău continuând ”isterica operațiune” de ”soroșizare” a tuturor instituțiilor vitale, în frunte cu chiar Președinția, Guvernul, Centrul Național Anticorupție și Serviciul de Informații și Securitate – SIS!

Politicienii și ofițerii care și-au făcut studiile nu doar în Federația Rusă și Ucraina, dar mai ales în România fiind înlocuiți pe capete de activiști provenind exclusiv din parcă nesecătuita pepinieră de cadre a Rețelei Soroș de peste Ocean.

 

Aurescu i-a luat fața Președintelui Republicii Moldova, Maya Sandu

”Mâța blândă” a început deja să își arate ”ghearele” la Bogdan Aurescu… Ea urma să citească lista neagră pe 21 Mai, în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău!Iată însă că ministrul român de Externe tocmai ce a bagatelizat acest demers – dacă nu cumva l-a compromis cu totul! – ”furând startul” și ”scurgând controlat” în presă, dar și la vârful Departamentului de Stat al SUA și pe culoarele Comisiei Europene că el este cel care a promovat, lucrează și va definitiva ”lista neagră” cu dușmanii Republicii Moldova! Cei care vor fi sancționați cu… interdicții de călătorie !

Despre Autor