Cum să faci repede un milion șase sute de mii de euro repede în Cluj, rețeta Emil Sabo

Cum să faci repede un milion șase sute de mii de euro repede în Cluj, rețeta Emil Sabo

România este țara tuturor posibilităților. Să faci un milion de euro este un fleac pentru unii, dacă sunt inteligenți și orientați. Haideți să vedem cum casele de pe David Ferenc nr.12, au fost retrocedate lui Crețiu Ioan, profesor universitar, în baza unui testament cu corecturi vizibile, dar dat ca valabil  de Biroul de Expertiză Criminalistică Cluj. Acesta vinde repede,  de parcă i-ar fi fost frică să locuiască acolo, cele 3 case lui Emil Sabo, omul providențial care știe să facă bani în România. Credem sincer, că acesta este modelul pe care noi nu știm să îl urmăm, dar care reprezintă viitorul de aur al națiunii române. O spun cu toată sinceritatea. Dacă ar vinde pe bucăți, nu întregul proiect, poate ar face și mai mulți bani.

Curtea de Apel Oradea a statuat printr-o sentință definitivă și irevocabilă, buna credință a celor care au cumpărat casa de la Primăria Cluj-Napoca. Dar retrocedează totuși casa fostului proprietar, legitimat în primul ciclu procesual, 1998-2005, cu o copie xerox a unui testament, în disprețul legii 1/2009. Președinta Curții de Apel Oradea, Dana Cigan s-a pensionat, având vârsta de pensionare. A semnat decizia finală, irevocabilă. Dar totuși revocabilă parțial, prin decizia fostului președinte al Secției civile a Curții de Apel Cluj, Traian Dîrjan.  La două zile după acceptarea cererii de pensionare, pe adresa instanţelor bihorene sosea un raport al inspecţiei judiciare din cadrul CSM. Potrivit unor surse neoficiale, prin acest document inspectorii au cerut revocarea din funcţie a preşedintei Curţii de Apel Oradea, în urma unor nereguli în activitatea managerială şi organizatorică descoperite la un control făcut în luna aprilie la instanţele din Bihor. Procesul de retrocedare a durat 11 ani, o durată rezonabilă probabil pentru un proces în România. Nu-i așa ?

Chițu Anișoara, proprietara uneia dintre cele 3 case, cu 3 camere, bucătărie,baie a făcut AVC și a murit după evacuare. Nu a mai apucat să primească despăgubirea de la Statul Român, la valoarea de cumpărare, din 1996, actualizată cu rata inflației. Adică aproximativ 8.000 de euro, 3 camere, în centrul Clujului.

Ce scrie presa despre Emil Sabo :

Emil Sabo, clujeanul care a demisionat din functia de director al CFR SA, mana dreapta a lui Vasile Blaga si fost student de-al lui Boc

Scandalul de la CFR, in care sunt implicati si directorii Remarul 16 Februarie Cluj-Napoca, face prima victima: clujeanul Emil Sabo

Înainte să devină sinecurist la CNI și CFR, Emil Sabo a lucrat cu Luncan și a fost cercetat pentru trafic de organe

BINEFĂCĂTORUL LUI SILAGYI SE NUMEŞTE EMIL SABO, IAR BINEFĂCĂTORUL LUI  SABO ESTE VASILE BLAGA!

 

Omul a dovedit  de fiecare dată că este nevinovat ! Credem cu tărie că el ar trebui să fie urmașul lui Emil Boc la Primăria Cluj-Napoca, dovedind în viața privată calități antreprenoriale de excepție, dovedind  în ciuda a tot ce scria în trecut presa, că este un om corect și cinstit !

 

Emil Sabo cumpără cu 160.000 de euro casele, 3 la număr, în buricul târgului. Ia de la Boc autorizație de construcție, iar acum vinde tot pe OLX, firma Brise Imobiliare ocupându-se de vânzarea efectivă.

Brise Imobiliare va ofera oportunitatea unei investitii in centrul Clujului, perfecte pentru cei care doresc sa faca un un business din inchirerea apartamentelor in regim hotelier.

Cladiri noi finalizate, la intersectia dintre strada David Ferenc cu str Tipografiei, langa noul punct de atractie al Clujului, „Turnul Pompierilor”.

Accesul la proprietate se face direct din str David Ferenc.

Proiectul este alcatuit din 3 corpuri, 2 corpuri avand regim de inaltime P+1+M, iar casa este compusa din demisol, parter si pod mansardabil avand inaltimea de 6m pe mijloc.

Corpurile din interiorul curtii sunt dispuse in mod egal pe fiecare etaj astfel:

-Corp 2 parter: open space, baie, hol.

etaj 1- apartament 3 camere, 62mp utili.

mansarda- apartament 3 camere, 62mp utili.

-Corp 3 parter: open space, baie, hol.

etaj 1- apartament 2 camere, 58.5mp utili.

mansarda- apartament 2 camere, 58.5mp utili.

Suprafata terenului este de 480mp.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati

Foto : Știri de Cluj

 

N.R. Felicitări domnului Emil Sabo, pentru inteligența practică dovedită. Nu am absolut nimic personal cu Domnia Sa, nu am nici un interes personal. Descriu tot ceea ce s-a întâmplat, pentru generațiile viitoare. 

Horia-Eugen Cristea, fiul doamnei Chițu Anișoara, participant în cei 16 ani de procese de la Cluj-Napoca, Oradea, București. 

 

 

Despre Autor