Pătrundere și tentativă de atac asupra jurnalist Vocea Clujului în toiul nopții

Pătrundere și tentativă de atac asupra jurnalist Vocea Clujului în toiul nopții

În jurul orei 1 noaptea, un individ agitat a încercat să pătrundă în casa scării/locuința subsemnatului. După  ce a avut un număr de 3 încercări de a sparge codul interfonulul folosind ceva tag,  a sunat la apartamentele parter folosind  un apelativ,  acesta a intrat in scara blocului unde a dat de mine. Am observat ca nu il cunosc pe individ, iar cum am vazut ca isi baga mana in buzunar,am banuit ca are o arma alba si  l-am somat sa iasa din bloc imediat, deoarece in caz contrar il voi ajuta personal sa o faca. A sters-o, din scara, după care a luat-o la fuga afara.

Am chemat poliția, dar până la ora 2:29 nu a apărut nimeni de la Locală sau Secția de Poliție Floresti, având propabil lipsă efectiv, sau intervenții multiple.

Individul nu dorea sa fie vazut

 

Individul a fugit mâncând pământul, dovadă că nu am avut de a face cu un profesionist. Studioul Vocea Clujului este dotat cu sisteme de alarmă de la Nera Mureșan, iar zona de securitate este deservită cu camere de supraveghere/control acces pe o suprafață exterioară și interioară de peste 100 mp. Puterea alarmei este foarte mare, nu am folosit butonul de panică.

știre în curs de actualizare(update)

Individul a fost surprins de camerele din blocul de vis-a-vis, care au un delay de 30 nibute față de ale noastre.

Prelucrare imagini, achiziție : Robert Pop, cu mulțumiri

Lasă un răspuns

Subscribe To Our Newsletter

Verified by MonsterInsights