Modificarea corpului în spatele gratiilor

Modificarea corpului în spatele gratiilor

Tatuajele sunt standard în închisoare. Dacă intri în penitenciar cu pielea goală, al naibii de sigur nu vei pleca fără câteva bucăți . Dar în spatele zidurilor penitenciarului, tatuajele nu sunt singura opțiune pentru modificarea corpului. Unii băieți primesc piercing-uri, coarne sau chiar „perle”, în care obiecte mici, cum ar fi dominos, sunt implantate în pielea penisului .

Din punct de vedere tehnic, modificarea corpului – care include tatuaje, piercing-uri și introducerea de lucruri în penis – este împotriva regulilor închisorii. Este considerată „automutilare” de către Biroul Federal al Închisorilor și poate costa un deținut până la 60 de zile de bun comportament sau până la șase luni de izolare.

CUNOSCUT SUB NUMELE DE PEARLING SAU BEADING, ACEST TIP DE MODIFICARE CORPORALĂ IMPLICĂ O INCIZIE PE LUNGIMEA PENISULUI PRIN CARE ESTE APOI INTRODUS UN OBIECTE SFERIC SAU CU FORMĂ GRANULATĂ. DACĂ TE ȚINE, CAUTĂ TERMENII ĂȘTIA PE GOOGLE.

Aceasta este o modă în creștere în închisoare. Aproape fiecare persoană care face asta  regretă. De obicei, începe cu plictiseala. Se plictisesc în închisoare; prea mult timp inactiv. Prietenul lor devine cool cind se introduce un domino în penis, apoi se vorbește despre asta. Următorul lucru pe care îl auzi, încă câțiva oameni o fac. Apoi continuă să se răspândească printre deținuții plictisiți. Apare un alt bărbat care își prinde penisul în mână, leagă un șnur în jurul lui și face o gaură prin prepuț cu o lingură de plastic ascuțită.

Ei șlefuiesc un domino în orice formă doresc – de obicei o inimă, un fulger sau o mică umflătură – și introduc [dominoul] în acea gaură mică care a fost deschisă. Am cunoscut un tip care a leșinat când a văzut tot sângele. A purtat sfoara care i-a fost legată în jurul penisului timp de aproape o săptămână pentru că nu se oprea sângerarea.

Dacă te ține și vrei să știi mai mult, dă click aici

Lasă un răspuns

Subscribe To Our Newsletter

Verified by MonsterInsights