Săcară și Cordoș au revoluționat activitatea PSD Cluj

Săcară și Cordoș au revoluționat activitatea PSD Cluj

Peste 500 de membri, în mare parte tineri, au ales proiectul politic PSD Cluj. Astăzi, Partidul Social Democrat Cluj le-a urat acestora, într-un cadru festiv, un călduros „bun venit” în familia social-democrată clujeană.

„Astăzi, într-o sfântă zi de duminică, i-am sărbătorit pe cei care au ales latura social-democrației și și-au rupt din timp pentru a se implica în activitățile noastre. Sunt ferm convins că astăzi ne-au adunat aici încrederea și pasiunea pentru a face lucruri împreună cu dăruire și efort voluntar, pentru că împreună putem atinge obiective importante în 2024, cele pe care le căutăm de foarte mult timp. Este un moment de relansare a organizației noastre și sunt ferm convins că în mintea multora dintre noi se înfiripă dorința de a urca pe scara ascensională în cadrul partidului. I-am avut printre noi pe tinerii noi veniți, tineri frumoși atât cu cariere importante cât din clasele de liceu, iar acum ei vor avea o voce în rândul politicilor publice”, a declarat președintele PSD Cluj-Napoca, Ovidiu Săcară.

18 februarie 2023

18 februarie, tinerii din TSD Cluj, reunind colegii din TSD Huedin, TSD Cluj-Napoca, TSD Turda, TSD Gherla și TSD Câmpia Turzii, am „luat pieptiș” cărările munților Apuseni.
Ne-am dorit să fim alături de patru familii cu posibilități materiale reduse din comuna Mărișel. Sperăm că modestul nostru ajutor să aducă o rază de speranță și o mică bucurie familiilor care ne-au încântat cu ospitalitatea lor. ?
De asemenea, alături de noi au fost președintele PSD Cluj, Alexandru Cordoș, președintele PSD Cluj-Napoca, Ovidiu Săcară și președinte PSD Huedin, Oana Goga.
Mulțumim Cristina Vlaicu, președinte TSD Huedin, pentru implicarea în această activitate, oferind un ajutor comunității din care faci parte! , arata TSD Cluj, pe o retea de socializare.

Despre Autor