Grupul de la Cluj este o metaforă

Grupul de la Cluj este o metaforă

Elena Udrea a făcut declarații din închisoare :

„Soțul meu, partenerul meu, tatăl fetiței mele este principalul acționar al acestui proiect. (n.r. imobiliar de la Cluj) La vremea aceea, nu voiam să se asocieze cu numele meu. Arestarea mea a avut că obiectiv dorința lui Kovesi de a păstra acel dosar, de a rămâne intact, are și ea o condamnare Grupul de la Cluj avea nevoie că eu să fiu arestată pentru că ei vor să preia această afacere”, a afirmat aceasta.

Potrivit Elenei Udrea, grupul de la Cluj „influențează justiția” prin intermediului Laurei Codruța Kovesi, aflată la vârful acestui grup.

Grupul de la Cluj conduce Justiția, poate e mult spus. Florian Coldea, Ioan Rus, Nelu Varga, Vasile Dîncu și sigur, acum domnul ministru Grindeanu. Grupul de la Cluj rămâne statornic, cu George Maior. Grupul de la Cluj influențează Justiția prin Kovesi la nivel național și la nivel local prin oamenii pe care i-au pus. (..) Gruparea îl are că vârf de lance pe Kovesi și Macovei. Și pe Prună. Grupul de la Cluj nu mai are puterea de a dicta decizii cum făcea odată”, a declarat Elena Udrea, într-un interviu pentru Realitatea Plus.

 

Vasile Dîncu a răspuns sec :

“Nu am nici o legătură cu ceea ce spune Elena Udrea. Nu (nu face parte din grupul descris de fostul ministru), asta e o metaforă. Nu vedeți că sunt amestecate timpuri istorice, oameni de afaceri, partide diferite. Nu există niciun grup de Cluj, în viziunea mea” a precizat  Vasile Dîncu

Lasă un răspuns

Subscribe To Our Newsletter

Verified by MonsterInsights