Caro by Assoc Senior, un loc curat și liniștit pentru seniorii Clujului

Caro by Assoc Senior, un loc curat și liniștit pentru seniorii Clujului

Am încercat aproape un an printre căminele de vârstnici din Cluj, pentru a găsi un loc, în care cei care au construit România modernă să fie respectați, atunci când nici familia nu mai face față. Am găsit în Gilău un loc care mi se pare ok. Nu are P, de la publicitate,  deoarece nu este un articol publicitar, ci doar o informare corectă după vizionarea a mai mult de zece cămine pentru vârstnici clujene. Nu voi menționa nici un alt cămin vizitat, deoarece nu am motive.

Ce spune site-ul instituției găsești în realitate :

CARO by ASSOC Senior este o rezidență pentru vârstnici, construită special cu această destinație, cu servicii complete de îngrijire și asistență de nivel superior, diferită de un azil de bătrâni clasic.

Rezidența este amplasată în mijlocul naturii, în localitatea Gilău, foarte aproape de Cluj-Napoca. Dispune de 160 de locuri în camere cu 1 și 2 paturi. Căminul pentru bătrâni este un loc conectat la toate facilitățile moderne pentru o locuire în tot confortul, unde vârstnicii se bucură de o viață activă și primesc ajutorul necesar și meritat. CARO by ASSOC Senior chiar este conceput ca un loc în care redefinim bătrânețea.

Rezidența Caro e locul în care bătrânețea e plină de culoare, iar vârstnicii uită de grijile zilnice.

În apropierea orașului Cluj-Napoca, într-un peisaj superb, oferim condiții premium complete într-o comunitate activă, care încurajează buna dispoziție! Este onoarea noastră să-i răsfățăm pe cei dragi ție ajunși la vârsta a treia!

ÎNGRIJIRE ASISTATĂ

Suntem alături de cei dragi ție și îi ajutăm cu tot ce e necesar pentru rutina lor zilnică.

  • asistență la îmbăiere, îmbrăcare și îngrijire
  • asistență la toaletarea și gestionarea incontinenței
  • administrarea medicamentelor
  • asistență în timpul servirii meselor, după caz, alimentare artificială prin sondă gastrică sau nazogastrică și prin gastrostomă
  • asistență la deplasare în interiorul și exteriorul rezidenței
  • igienizare camere personale
  • servicii de spălătorie/călcătorie
  • servicii de înfrumusețare

ASISTENȚĂ MEDICALĂ ȘI DE RECUPERARE

Personalul nostru este special instruit să acorde asistență medicală primară și să-i ajute pe seniori în derularea programelor de recuperare specifice.

ASISTENȚĂ PSIHLOGICĂ

Schimbarea mediului familiar și depărtarea de cei dragi sunt mai ușor de gestionat atunci când ai parte de consiliere de specialitate.

ASISTENȚĂ SPIRITUALĂ

Ne preocupăm cu aceeași grijă și atenție și de sufletul rezidenților noștri și ne dorim să aibă parte de cât mai multe momente cu o importantă încărcătură spirituală.

TARIFE

Tarifele de cazare și îngrijire a vârstnicilor sunt diferențiate în funcție de gradul de dependență al acestora, care este stabilit printr-o evaluare realizată de personalul de specialitate al rezidenței.

Ce părere au cei care au făcut recenzii pe Google :

  • Desi aveam asteptari destul de mari, realitatea le-a depasit. Conditiile sunt premium, personalul este de o amabilitate, caldura si dedicare rar intalnite si ma refer atat la interactiunea cu rezidentii cat si la comunicarea cu apartinatorii. Totul este la un nivel inalt de confort si profesionalism.
  • Sunt condiții foarte bune de îngrijire a persoanelor in varsta. . Personal bine instruit , profesionist , supraveghere medicală. Este mai mult decât un centru obișnuit pentru vârstnici, aici fiind posibilă recuperare după accidente vasculare cerebrale sau dupa imobilzarea la pat din diverse motive. Kinetoterapeuti, asistente medicale și infirmiere , medici de diverse specialități. Toți lucreaza împreună pentru o îngrijire de top
Cu un scor al recenziilor de 4,8 din 5, probabil Caro reprezintă alegerea corectă pentru cei care nu mai au capacitatea de a se îngriji singuri, iar familia nu poate oferi întreg suportul de care aceștia au nevoie.

Despre Autor