Bodycheck la președintele Colegiului Medicilor, acuzat că a ascuns efectele adverse ale vaccinării Covid

Bodycheck la președintele Colegiului Medicilor, acuzat că a ascuns efectele adverse ale vaccinării Covid

”Personalul medical, care a avut acces la informaţii, avea obligaţia de a informa pacienţii complet și corect despre faptul că în prospectul vaccinului Comirnaty se menționează clar faptul că nu s-au studiat interacțiunile cu alte medicamente, deși ați recomandat vaccinul ca sigur inclusiv bolnavilor cronici, care au o medicație permanent. Aţi acceptat să participaţi, ca actori principali, la o campanie de vaccinare agresivă, care prezintă în mod părtinitor informaţii incomplete despre presupusele beneficii ale acestor seruri, riscurile fiind întotdeauna minimalizate, declarate rare și lipsite de gravitate, lucru contrazis chiar de informaţiile prezente în prospectul vaccinului”, se menționează în petiția pentru demisia președintelui Colegiului Medicilor din România. Semnatarii petiției mai arată că, în documentul FDA Safety Surveillance of Covid-19 Vaccines: DRAFT Working list of possible adverse event outcomes, sunt menţionate mai mult de 25 de efecte adverse grave, iar lista este urmată de menţiunea: “este posibil ca acestea să nu fie toate efectele secundare posibile ale vaccinului; pot apărea efecte adverse grave și neașteptate”.

Sigur și eficient

Conducerea CMR este acuzată că a prezentat ca ”sigur și eficient” un ser în care sunt prezenți doi excipienți care nu au mai fost folosiți niciodată și pentru care nu există date de siguranță (ALC-0315 și ALC-0159) și că, deși deși gravidele și mamele care alăptează au fost excluse din studiu, Ministerul Sănătăţii și Societatea Română de Obstetrică-ginecologie au afirmat că pot fi vaccinate și aceste categorii de persoane. ”Aţi afirmat pe toate canalele că vaccinarea este singura cale de ieșire din pandemie, când în prospect scrie clar că nu se cunoaște impactul vaccinării asupra răspândirii virusului SARS-CoV-2 în comunitate. Aţi recomandat vaccinarea persoanelor care au trecut prin boală, în ciuda faptului că există persoane care prezintă anticorpi protectori la limita superioară după un an de la trecerea prin boală și nu se cunoaște  interferența cu anticorpii dobândiți prin vaccinare”, se mai precizează în petiție.

 

                                                                                                                [aiovg_videos]

 

Conflict de interese

Semnatarii petiției mai acuză atitudinea constantă a Colegiului Medicilor de respingere a posibilităţilor terapeutice ieftine și eficiente aplicate cu succes atât de medici români, cât și de medici străini. Aceștia au subliniat că există mai multe scheme care funcţionează (atât preventiv cât și curativ), scheme care au fost folosite pe loturi mari de pacienţi, deci exista experienţa clinică doveditoare. ”Direcţionarea constantă a populaţiei numai spre vaccinarea cu vaccinurile experimentale, care au produs deja nenumărate și grave reacţii adverse, poate fi determinată numai de  interese de natură financiară și demonstrează că se dorește să avem o populaţie vaccinată, nu o populaţie sănătoasă. Această atitudine poate fi pusă în legătură cu gravul conflict de interese în care se află peste 3.500 de medici români și asociații de medici din România, sponsorizaţi substanţial de firmele producătoare de vaccinuri și cointeresaţi material în alte moduri, conform informaţiilor publice existente”, se mai precizează în petiția medicilor români.

Despre Autor