Blestemul românilor înșelați îl ajunge pe austriacul Karl Nehammer

Blestemul românilor înșelați îl ajunge pe austriacul Karl Nehammer

La alegerile de stat din Austria Inferioară, ÖVP a pierdut absolutul și este sub 40 la sută. Un rezultat istoric. Pentru cancelarul Karl Nehammer (ÖVP), acest lucru se datorează în principal ultimilor „ani în regim de criză”, după cum a explicat duminică la o scurtă conferință de presă.

„Sunt vremuri proaste pentru cei din guvern, deoarece oamenii sunt nemulțumiți de situație”, a spus Nehammer, referindu-se la inflație, război și, desigur, Corona. Bineînțeles, la acest lucru au contribuit și acuzațiile de corupție, a explicat el întrebat.

Trebuie să iei în serios „votați aici în Austria Inferioară”. Trebuie să „convingi oamenii, în special pe partea politică federală, că acest guvern federal este serios cu privire la preocupările și preocupările lor”. Este crucial să faci la nivel de stat ceea ce s-a făcut la nivel federal: „Ușurați oamenii”.

În același timp, cancelarul a declarat că „Partidul Popular din Austria Inferioară a reușit să rămână liderul clar, deci să să continue să conducă această țară cu responsabilitate pentru guvern”.

Cancelarul Karl Nehammer (ÖVP) a atribuit rezultatul „situației mixte” a diferitelor crize, cum ar fi azilul, pandemia și inflația. Sunt „vreme proaste pentru cei din guvern” și oamenii sunt nemulțumiți de situație, potrivit lui Nehammer. Acum este important „să luăm votul în serios” și să lucrăm în continuare „cinstit”. Partea politică federală va continua să facă tot posibilul pentru a lua în serios preocupările și preocupările. Poporul ar trebui acum eliberat la „nivel politic de stat”.

Ceea ce s-a realizat trebuie să fie prezentat mai bine de către politicieni, a recunoscut Nehammer. Cu toate acestea, trebuie spus că Partidul Popular din Austria Inferioară – în ciuda pierderii de aproape zece puncte procentuale – „a rămas clar primul”. Din aceasta se vede nivelul înalt care s-a asumat în Austria Inferioară, întrucât diferența până pe locul doi este încă considerabilă. În plus, în vremuri de probleme complexe, cei care oferă răspunsuri simple ar beneficia, potrivit lui Nehammer.

 

Despre Autor