septembrie 22, 2023

Vocea Clujului

DOI…ZECE

Victimele vaccinării se constituie parte civilă cu sume uriașe în dosarul de genocid

Victimele vaccinării se constituie parte civilă cu sume uriașe în dosarul de genocid
Dupa mai bine de 10 ani de procese, o femeie infectata cu virusul HIV intr-un spital din Bacau a primit o despagubire de 1 milion de euro din Fondul de Urgenta aflat la dispozitia Guvernului Romaniei.

Suma reprezinta daune morale ce fac obiectul Sentintei civile nr. 1892/2010 din data de 17 noiembrie 2010, pronuntata de Tribunalul Bacau in dosarul nr. 6373/110/2008, prin care debitorii Spitalul Judetean de Urgenta Bacau si Spitalul de Pediatrie Bacau (actualmente sectie a SJU Bacau in baza HG 51/2012) au fost obligati sa-i plateasca creditorului Gal (Toader) Elena Rebeca, din Sat Zapodia, Comuna Traian, Judetul Bacau suma mentionata mai sus, dar si 112.929,60 lei reprezentand cheltuieli de judecata, onorariu avocat, onorariu si cheltuieli de executare silita, taxe timbru, timbre judiciare, conform incheierii din data de 3 decembrie 2013 a Judecatoriei Bacau prin care s-a incuviintat executarea silita in baza art. 782 CPC”, explica Guvernul in nota de fundamentare a HG nr. 724/26.08.2014.

In 2005, Tribunalul Bacau, in calitate de instanta de fond, a obligat Spitalul de Pediatrie Bacau sa plateasca acesteia suma de 50.000 euro, suma ce a fost majorata pana la 75.000 euro de Curtea de Apel Bacau, un an mai tarziu. In 2008, in urma recursului formulat la ICCJ, aceasta din urma a trimis cauza spre rejudecare Tribunalului Bacau. Malpraxisul este definit in art. 642 al Legii 95/2006 ca fiind eroarea profesionala savarsita in exercitarea actului medical sau medico-farmaceutic, generatoare de prejudicii asupra pacientului, implicand raspunderea civila a personalului medical si a furnizorului de produse si servicii medicale, sanitare sau farmaceutice.

Marea Britanie

Pacienții care au fost infectați cu HIV și hepatita C prin intermediul unor produse de sânge contaminate importate din America primesc despăgubiri de 100.000 de lire sterline din partea guvernului. Se crede că aproximativ 2.400 de persoane au murit din această cauză, potrivit Sky News.

Guvernul a fost de acord să ofere despăgubiri de 100.000 de lire sterline victimelor scandalului sângelui infectat. Această decizie vine după zeci de ani de campanii și după ce guvernul a negat responsabilitatea.

Cu toate acestea, nu există încă nimic pentru persoane precum Lauren Palmer, în vârstă de 38 de ani, care și-a pierdut ambii părinți în urma scandalului, când avea doar nouă ani. Tatăl lui Lauren, Stephen, a primit Factorul VIII și a murit de SIDA în august 1993. El o infectase fără să știe pe mama ei, care a murit în aceeași lună.

                                                                                                               **************
Doar un pic peste 124.000 de victimeale tratamentelor experimentale “Anti-CoVid19” au raportat pana azi efectele adverse ale vaccinurilor sau tratamentelor care au fost forțați sa și le administreze.
In realitate sunt convins ca sunt mult mai multe victime cu efecte postvaccinale!
Doar ca nu știu cum și ce sa facă…
Răspunsul e simplu: VICTIMELE VACCINARII TREBUIE SĂ RAPORTEZE EFECTELE ADVERSE PE CARE LE-AU SUFERIT LA https://www.anm.ro,, respectiv la https://www.anm.ro/…/farmacovigilenta/vaccinare-covid-19/.
Totodată, victimele campaniei de vaccinare CoVid19 care doresc să se constituie parte civilă in dosarul penal de #Genocid investigat de PICCJ ca urmare a Denunțului depus de #CoalițiaPentruNațiune (vezi Denunțul aici: https://t.me/DanMVChiticNecenzurat/1964) sunt rugate sa ne contacteze la Victime.Vaccinare.CoVid19@gmail.com.
Va rugam sa trimiteți datele Dvs de identificare, actele medicale care probează afecțiunea Dvs, descrierea simptomelor si a infirmităților dobândite in urma vaccinării (eventual și imagini), precum și suma de bani cu care doriți sa fiți despăgubiți.
#Dreptate
#PânăLaCapăt!
#PentruNațiune!
Post scriptum – în urma mai multor solicitări exprese:
Dacă aveți un caz de moarte subită în familie pe care îl suspectați că este cauzat de un „tratament experimental” administrat decedatului, vă rugăm să ne puneți la dispoziție certificatul de deces și (obligatoriu) raportul medico-legal, precum și documente care atestau starea de sănătate a decedatului (ultimele analize realizate), precum și gradul de rudenie și datele de indetificare ale persoanei care se constituie parte civilă în proces.

About Author