septembrie 26, 2023

Vocea Clujului

DOI…ZECE

Liviu Neag, CTP : „Toți floreștenii vor fi 100 % mulțumiți de traseul M26”

Liviu Neag, CTP : "Toți floreștenii vor fi 100 % mulțumiți de traseul M26"

Nu se doresc mișcări de stradă, am înțeles din discuția avută cu Liviu Neag, director CTP, în cursul dimineții. Mai mult, afirmația sa a fost clară, că negociază cu primarul Bogdan Pivariu și vor reveni cu rezolvarea situației. Dealtfel, Bogdan Pivariu vine cu un comunicat astăzi :

„Rezolvarea problemei eliminării stației din Piața Mihai Viteazu de pe traseul liniei M26
În urma analizării implicațiilor deciziei C.T.P. Cluj de a scoate din traseul liniei de autobuz M26 stația din Piata Mihai Viteazul am intrat in legătură cu reprezentanții C.T.P. pentru a identifica o soluție care să rezolve pe de o parte și nevoia pentru care s-a luat această decizie (aceea de reducere a timpilor de parcurgere a traseului) precum și nevoia cetățenilor din Florești de a avea o stație și în Piața Mihai Viteazu.
Având în vedere că cetățenii din Florești care folosesc această linie au nevoie ca pe traseul acesteia să rămână stația din Piața Mihai Viteazu, deoarece este nod pentru liniile din toate zonele de pe raza Mun. Cluj Napoca, mă arăt încrezător că voi reveni foarte curând cu o soluție pozitivă.
#NoulFlorești”

About Author