Un nou operator de salubritate în comuna Florești

Un nou operator de salubritate în comuna Florești

Începând din data de 28.01.2023 deșeurile menajere din comuna Florești vor fi ridicate de către un nou operator.
Ca urmare a licitației desfășurate la nivel județean pentru prestarea serviciilor de salubritate menajeră începând cu finalul lunii ianuarie, compania Supercom S.A. va gestiona ridicarea deșeurilor menajere din comuna Florești.
Astfel, vor interveni o serie de modificări în ceea ce privește contractarea, taxele și modalitățile de plată.
📑 𝐂𝐎𝐍𝐓𝐑𝐀𝐂𝐓𝐀𝐑𝐄𝐀
𝐏𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐞𝐥𝐞 𝐟𝐢𝐳𝐢𝐜𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐥𝐨𝐜𝐮𝐢𝐞𝐬𝐜 𝐥𝐚 𝐜𝐚𝐬𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐞𝐥𝐞 𝐣𝐮𝐫𝐢𝐝𝐢𝐜𝐞 au obligația legală de a încheia contractul de prestări servicii privind ridicarea deșeurilor menajere. Contractele se vor încheia direct cu operatorul de salubritate, adică Supercom S.A.
𝐏𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐞𝐥𝐞 𝐟𝐢𝐳𝐢𝐜𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐥𝐨𝐜𝐮𝐢𝐞𝐬𝐜 𝐥𝐚 𝐛𝐥𝐨𝐜 NU încheie contract cu operatorul, contractul se va încheia între asociația de proprietari și operatorul de salubritate.
💳 𝐌𝐎𝐃𝐀𝐋𝐈𝐓𝐀𝐓𝐄𝐀 𝐃𝐄 𝐂𝐀𝐋𝐂𝐔𝐋 𝐒̦𝐈 𝐏𝐋𝐀𝐓𝐀̆
Ca urmare a atribuirii contractului de prestări servicii, la nivel județean, privind ridicarea deșeurilor menajere modalitatea de calcul va fi “𝐩𝐥𝐚̆𝐭𝐞𝐬̦𝐭𝐢 𝐜𝐚̂𝐭 𝐚𝐫𝐮𝐧𝐜𝐢”.
Mașinile operatorului vor cântări deșeurile pe care le încarcă, astfel că, plata se va face la kilogram, în funcție de cantitatea de deșeuri ridicată.
În cazul 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐟𝐢𝐳𝐢𝐜𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐥𝐨𝐜𝐮𝐢𝐞𝐬𝐜 𝐥𝐚 𝐜𝐚𝐬𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐚 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐣𝐮𝐫𝐢𝐝𝐢𝐜𝐞, se va plăti cantitatea cântărită, direct către operatorul de salubritate.
În cazul 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐟𝐢𝐳𝐢𝐜𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐥𝐨𝐜𝐮𝐢𝐞𝐬𝐜 𝐥𝐚 𝐛𝐥𝐨𝐜, se vor cântări deșeurile ridicate din punctul gospodăresc aferent asociației de proprietari și, în sistem paușal, se va împărți costul total, la numărul de persoane care locuiesc în imobil, iar plata se va face către asociația de proprietari (va fi afișat în tabelul de cheltuieli).
ℹ️ 𝐃𝐄𝐓𝐀𝐋𝐈𝐈 𝐒̦𝐈 𝐈𝐍𝐅𝐎𝐑𝐌𝐀𝐓̦𝐈𝐈
Pentru mai multe informații sau clarificări, operatorul Supercom S.A. poate fi contactat prin e-mail la adresele contractarecluj@supercom.ro , cluj@supercom.ro sau la numărul de telefon 0264271009.
*O campanie de informare inițiată de consilierii locali ai PNL Florești.

Lasă un răspuns

Subscribe To Our Newsletter

Dezbatere publică pe bugetul comunei Florești și la Vocea Clujului

Dezbatere publică pe bugetul comunei Florești și la Vocea Clujului

Închide