Un nou operator de salubritate în comuna Florești

Un nou operator de salubritate în comuna Florești

Începând din data de 28.01.2023 deșeurile menajere din comuna Florești vor fi ridicate de către un nou operator.
Ca urmare a licitației desfășurate la nivel județean pentru prestarea serviciilor de salubritate menajeră începând cu finalul lunii ianuarie, compania Supercom S.A. va gestiona ridicarea deșeurilor menajere din comuna Florești.
Astfel, vor interveni o serie de modificări în ceea ce privește contractarea, taxele și modalitățile de plată.
? ????????????
?????????? ?????? ???? ???????? ?? ????̆ ?̦? ?????????? ???????? au obligația legală de a încheia contractul de prestări servicii privind ridicarea deșeurilor menajere. Contractele se vor încheia direct cu operatorul de salubritate, adică Supercom S.A.
?????????? ?????? ???? ???????? ?? ???? NU încheie contract cu operatorul, contractul se va încheia între asociația de proprietari și operatorul de salubritate.
? ??????????? ?? ?????? ?̦? ?????̆
Ca urmare a atribuirii contractului de prestări servicii, la nivel județean, privind ridicarea deșeurilor menajere modalitatea de calcul va fi „???̆???̦?? ??̂? ??????”.
Mașinile operatorului vor cântări deșeurile pe care le încarcă, astfel că, plata se va face la kilogram, în funcție de cantitatea de deșeuri ridicată.
În cazul ??????????? ?????? ???? ???????? ?? ????̆ ?̦? ? ??????????? ????????, se va plăti cantitatea cântărită, direct către operatorul de salubritate.
În cazul ??????????? ?????? ???? ???????? ?? ????, se vor cântări deșeurile ridicate din punctul gospodăresc aferent asociației de proprietari și, în sistem paușal, se va împărți costul total, la numărul de persoane care locuiesc în imobil, iar plata se va face către asociația de proprietari (va fi afișat în tabelul de cheltuieli).
ℹ️ ??????? ?̦? ????????̦??
Pentru mai multe informații sau clarificări, operatorul Supercom S.A. poate fi contactat prin e-mail la adresele contractarecluj@supercom.ro , cluj@supercom.ro sau la numărul de telefon 0264271009.
*O campanie de informare inițiată de consilierii locali ai PNL Florești.

Despre Autor