Dezbatere publică pe bugetul comunei Florești și la Vocea Clujului

Dezbatere publică pe bugetul comunei Florești și la Vocea Clujului

Primaria comunei Floreşti a iniţiat procedura de consultare publică, în conformitate cu prevederile Legii 273/2006 privind finanţele publice locale, pe prevederile Proiectului de buget al comunei Floreşti.

Etapa consultării publice are loc în perioada 03 ianuarie – 18 ianuarie 2023, ora 16.00. Persoanele interesate pot trimite sesizările, observaţiile, punctele de vedere la adresa de email: raluca.doja@floresticluj.ro sau pot înregistra adrese scrise la Primăria Comunei Floreşti, str. Avram Iancu nr.170, în atenţia Direcţiei Economice.

Tinând cont de faptul că proiecția bugetară pe 2023, nu este precedată de un bilanț de venituri și cheltuieli pe 2022, este prematur să facem aprecieri de tip laudatio sau critice. Mai ales că s-a procedat la un proiect de rectificare bugetară în 29 decembrie 2022, chiar cu 2 zile înainte de sfârșitul anului.

Am făcut și noi o mică analiză pe schița de buget, avem punctele noastre de vedere, mai ales pe subiectul cheltuieli operative versus investiții și nu numai. Vom invita persoane, vom face analize. Chiar în această săptămână.

Proiectul de buget poate fi consultat aici. 

Foto : Bogdan Pivariu

Lasă un răspuns

Subscribe To Our Newsletter

Revoluție în PSD Cluj ! Ciortea, noul S.G. îl contrează pe Cordoș !

Revoluție în PSD Cluj ! Ciortea, noul S.G. îl contrează pe Cordoș !

Închide