septembrie 26, 2023

Vocea Clujului

DOI…ZECE

RETRO REVELION 2023? în My Way

RETRO REVELION 2023? în My Way

Meniul de Revelion va conține (printre alte delicatese) PURCELUȘ de lapte la proțap, cu mere și gutui, CURCAN la cuptor, umplut cu piure de castane, RAȚĂ la cuptor, cu portocale…+ 1 PEȘTE șmecher & întreg, surpriză…! Mmm!

(detalii vizuale la „discuții”)
În perioada Sărbătorilor My Way e deschis ZILNIC de la 20:00 (inclusiv în 30 Dec!) + REVELIONUL!
?RETRO NIGHT & DANCE Party, până-n zori, pe cea mai bună și variată muzică OLDIES but GOLDIES neremixată, din toate genurile și timpurile! ???
RETRO REVELION 2023:
PREȚUL unui bilet este de 490 de Lei de persoană (anul trecut a fost 390) și include un BUFET suedez Premium („all you can eat”), un VOUCHER pt. produse de BAR ????în valoare de 170 de lei (cu ajutorul căruia se pot cumpăra ORICE produse din meniul normal – care se poate vedea la „discuții” – din fiecare weekend; eventuala diferență se plătește la bar), precum și toate celelalte servicii specifice unei petreceri de Club, menite să asigure o DISTRACȚIE? cum numai în MY WAY mai există!
REZERVĂRILE se fac doar prin achitarea integrală a biletului, iar relații suplimentare se pot obține exclusiv prin mesaj scris pe whatsapp 0733329330. Biletele pot fi achitate și prin transfer bancar. Important: Participanții la Petrecerea de Revelion au INTRARE LIBERĂ la Petrecerea din 1 IAN. 2023!
„My Way” (un filmuleț de sambatā e pus la „discuții”) se află în cea mai bună perioadă a existenței sale (din 2008!), fiind azi singurul DISCO -CLUB clujean (activ si „viu”) cu Muzică RETRO „pură”, într-un decor clasic!
REZERVĂRI exclusiv prin mesaj whatsapp 0733329330, vă mulțumim! ??♥️

About Author