„Praf magic” în cadrul Winter Dream Florești, târg de Crăciun 2022 în Parcul Poligon

„Praf magic” în cadrul Winter Dream Florești, târg de Crăciun 2022 în Parcul Poligon

Nimeni din conducerea Primariei Florești cu excepția d-nei ec. Raluca Doja nu a putut fi contactat telefonic. Înțeleg că se poate discuta doar în timpul programului de lucru, nu la 18:40 când am sunat eu. Pivariu și  consilierele sale au oferit cu gentilețe ton de ocupat. Nu mă miră. Doar D-na Doja, a avut dorința să stea de vorbă cu mine. Domnul viceprimar a revenit ulterior cu apel, spunand că firma care se ocupă de organizare va aduce trupele care vor concerta, iar el personal nu știe până acum nici una. Presa clujeană a dezvoltat pe larg subiectul, vorbind de „Patinoarul, Trenulețul Moșului și roata panoramică vor mai adăuga praf magic în cadrul Winter Dream, iar cei care sunt mai friguroși se vor putea bucura de activități și de un pahar de vin fiert în spații interioare încălzite.”-Refleqt Media

Acum un an scandal și amenzi câștigate de Moș Crăciun alias Ciprian Dascăl în instanță

”Noi am organizat un eveniment în parc, cu Moș Crăciun, cu colinde, cu copii care au venit să colinde. A venit un bărbat îmbrăcat în Moș Crăciun în altă parte a parte a parcului, împreună cu alt bărbat, au scos o boxă și au vrut să strice evenimentul organizat de Primărie.

Un bărbat s-a ales cu 5.000 de lei amendă din partea Poliției Locale Florești pentru că a participat la ”o adunare publică nedeclarată fiind îmbrăcat în Moș Crăciun într-un loc public, concomitent cu un alt eveniment public organizat conform legii de către Primăria Florești”. Un alt bărbat a primit 10.000 de lei amendă pentru că ar fi organizat evenimentul.

Ciprian Dascăl a acționat în judecată Primăria Florești și pe Pivariu, câștigând definitiv. 

Un alt locuitor din Florești, Octavian Iacob, a primit o amendă de 10.000 de lei din partea Poliției Florești pentru că ar fi organizat manifestarea din Parcul Poligon, ”un eveniment public (Moș Crăciun) nedeclarat și neînregistrat într-un loc public, concomitent cu un alt eveniment public organizat conform legii de Primăria Florești”.

De asemenea, acesta a mai primit o amendă de 1.000 de lei pentru că nu purta mască de protecție.

”Nu mai putem colinda, nu mai putem să ne îmbrăcăm în Moș, să merg pe stradă? Nu am voie?”, a spus acesta.

***

Floreștenii sunt așteptați în Parcul Poligonului în data de 30 noiembrie, începând cu ora 19:00 pentru a participa la momentul în care se aprind luminile de sărbătoare și se dă start activităților.

Târgul de Crăciun este organizat de Primăria Florești împreună cu EC GARDEN și aduce publicului concerte live, colinde, tradiții, Ziua lui Moș Nicolae, ateliere, teatru.

Patinoarul, Trenulețul Moșului și roata panoramică vor constitui puncte de atracție. O construcție din lemn coniderabilă va fi folosită probabil pentru concerte.„Am vrut să le oferim floreștenilor un cadru în care să se bucure de sărbătorile de iarnă, fără să fie nevoie să se deplaseze până în Cluj-Napoca, iar Parcul Poligonului este locația perfectă în care să ne întâlnim rude, familii, vecini și să ne bucurăm de venirea Crăciunului”, susțin organizatorii.

Satul lui Moș Crăciun 2018 

Moș Crăciun a ajuns la Florești. Satul lui Moș Crăciun. Avem și patinoar, zilnic, de la 11 la 22. Mosul îi așteaptă pe toți copii zilnic, de la 18 la 20 la căsuța lui Moș Crăciun unde vor fi și multe activități distractive dedicate copiilor.

Lasă un răspuns

Subscribe To Our Newsletter

Verified by MonsterInsights