Another Brick in the Wall, Kaiser Iohannis !

Another Brick in the Wall, Kaiser Iohannis !

Preşedintele României, Klaus Werner Iohannis, a fost distins cu premiul Kaiser Otto al oraşului Magdeburg. Prin distincţia Kaiser Otto, oraşul Magdeburg omagiază meritele lui Otto cel Mare şi acordă această distincţie unor personalităţi care au şi obţinut merite în implicarea privind promovarea ideii europene şi au susţinut dialogul, pacea şi înţelegerea.

„Nu faptul că Dâncu și-a dat demisia mă surprinde, era, oarecum, de așteptat. Surprinderea vine din faptul că e primul care îl atacă direct pe Iohannis.Până acum toate demiterile se făceau tacit, cu lacrimile de crocodil aferente, pentru propășirea patriei și a reformelor atât de necesare (v. Câmpeanu) Acum, însă, direct, cel care blochează e Președintele.- Andrei Țăranu

Câmpeanu a fost the first brick in The Wall. Vasile Dîncu e Another Brick in the Wall. De la apariția single-ului, nu a durat mult până la căderea zidului Berlinului. Cât mai durează alianța ?

Guvernul României este ținut de războiul din Ucraina. Pas cu pas, cărămidă cu cărămidă, soclul lui Iohannis se va clătina serios în această iarnă, deoarece credibilitatea sa se apropie vertiginos de zero. A fost decorat exact pentru pace. O pace pe care o susține Vasile Dâncu, nevoit să demisioneze. Wieso, domnule Președinte, profesor de fizică, Klaus Iohannis ?

 

O alta caramida in zid (Partea II).

Nu avem nevoie de educatie,
Nu avem nevoie de controlul gandului,
Fara sarcasm negru in sala de clasa.
Profesorilor, lasati copii in pace,
Hei, profesore, lasa copii in pace.
Dar aceasta a fost numai o caramida din zid,
Dar TU ai fost numai o caramida din zid.
Nu avem nevoie de educatie,
Nu avem nevoie de controlul gandului,
Fara sarcasm negru in sala de clasa.
Profesorilor, lasati copii in pace,
Hei, profesore, lasa-ne pe noi copii in pace.
Dar tu esti numai o caramida din zid,
Dar tu esti numai o caramida din zid.
[Profesor]: „Gresit! Repeta!”
„Daca nu manaci felul principal cum vrei sa mananci desertul?
Cum poti manca desertul daca nu ti-ai mancat felul principal?”
„Tu! Da, tu ala din spatele standurilor de biciclete… ramai pe loc flacau!”
Klaus Iohannis este azi un pericol pentru România. Președintele tuturor românilor, în această dispută, a fost Vasile Dâncu. Românii vor PACE, liniște și normalitate, un nivel de trai decent. Servilismul de care a dat dovadă acest PNL portocaliu, care pune pe prim plan interesele Ucrainei și ale Americii, nicidecum ale românilor, amintește de practica PCR în timpul lui Dej și al Anei Pauker, de obediența în fața comisarilor sovietici din acele triste vremuri. Pentru atitudine și curaj, jos palaria, Vasile Dîncu !

 

Despre Autor