Slava România !

Slava România !

Toți avem nevoie de ajutor; unii mai puțin, iar alții mai mult, in condițiile unei degradări fără precedent a condițiilor de viață. Suntem oameni și trăim printre oameni, așadar este uman să-i ajutăm noi, cei pe care Dumnezeu i-a binecuvântat cu puțin mai mult decât pe alții, pe aceia aflați în situații disperate.
Cel mai important este modul în care ajutăm, iar atunci când va trebui să fim un factor decizional, este esential să știm exact cine ar trebui să se afle pe primul plan al preocupărilor noastre, care ne sunt, cu adevărat, prioritățile.
Așa că, în loc să-i strigăm ,,slava!” altei țări, din punct de vedere moral suntem obligați să ne aplecăm asupra neajunsurilor aproapelui nostru, iar aproapele nostru este poporul român!…
Astăzi, în asociere cu fundația INTERMIGRA (Roșca Diana) și SPRINTER TURIST (Ifrim Vasile, Ifrim Maricel) am adus un prim ajutor unor familii dezavantajate din comuna Frata, jud. Cluj.
În situația acestora sunt sute, chiar mii de alte familii în Romania, de a căror soartă nu se intereseaza nimeni, acest guvern, care ar trebui să le protejeze, fiind ocupat să spolieze ce a mai rămas din bunurile acestei țări, să se implice intr-un război care nu ne privește, să taie bursele școlarilor navetiști si asa mai departe.
Văzând puterea, devotamentul și promptitudinea cu care românii s-au organizat pentru a ajuta Ucraina, nu cer altceva decât să facă același lucru și pentru compatrioți care, cu adevărat, au nevoie de ajutor. În Romania se află zeci de mii de bătrâni si copii sărmani, neștiuti, abandonați de o putere politică a cărei singură preocupare este să-și mulțumească stăpânii de peste hotare, cărora le mănâncă din palmă. Haideți să ne amintim, români, adevărul vechiului nostru proverb: ,,Cămașa e mai aproape de piele decât haina!

Despre Autor