PNL-istul Câțu, omul lui Iohannis „agățat”, alături de alte nume din echipa câștigătoare și nu numai

PNL-istul Câțu, omul lui Iohannis „agățat”, alături de alte nume din echipa câștigătoare și nu numai

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 5.700.000 lei. Național.ro are rechizitoriul. 

Dosar inceput in Republica Moldova.

Este cel despre care Emil Boc spunea că este viitorul Romăniei. Emil Boc: „Din punctul meu de vedere, Florin Cîțu este viitorul României și al Partidului Liberal.”

Nasol viitor !

”Cîțu urmează să fie arestat de procurorul lui Dragnea”   

Și uite cum, mult mai curând decât se așteaptă ”echipa câștigătoare” a lui Florin Cîțu, membrii acesteia vor putea depăna din nou amintiri împreună. Dar de această dată la coadă la DNA…

Lotul Cîțu”, cel în care tocmai ce a fost ”cooptat” și secretarul general al Senatului României, Mario Ovidiu Oprea nu este format exclusiv din liberali, indiferent de ”aripa” din care fac parte aceștia. ”Foaia de parcurs” a procurorului George Adrian Matei, cel care i-a venit de hac și fostului lider pesedist Liviu Dragnea mai conținând și alte ”halte obligatorii”… Precum fostul vicepremier userist Dan Barna și ex – miniștrii Sănătății, Vlad Voiculescu și Nelu Tătaru.

Mai sunt pe listă :

Stan Marina Carmen, Miulescu Aurelia, Deciu Marian Mihail, Cranja Elena, Radu Rada, Borosoiu Maria Claudia, Chifor Florin, Chifor Mirela, Radu Adrian Petrică, Anghel Mihaela, Nedelcu Nicolae Claudiu, Călin Cristina Ana (…) Consilieri parlamentari din Senatul României din cadrul Direcției Generale Control, Juridic și Securitate Internă, Direcția Secretariat General, Birou Situații de Urgență, Securitate și Sănătate în Muncă, Birou Audit, Direcția Generală Legislativă și inspectorii de muncă (…) și (…) din cadrul Inspecția Muncii.

S-a stabilit că adeverințele de salariat eliberate de Senatul României ar fi trebuit semnate de directorul economic, cu ștampila de la Economic, dar cum de 3 (trei) ani nu este nimeni numit pe această funcție, suspecții (…) au pus o ștampilă de la Direcția Control peste o semnătură falsă a secretarului general al Senatului de la acea dată, Chencian Izabela.

”Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Prahova au efectuat percheziții, joi dimineața, 15 septembrie, în București și în județele Călărași, Dâmbovița și Ilfov, la domiciliile unor persoane bănuite de înșelăciune, înșelăciune cu consecințe deosebit de grave, fals în înscrisuri sub semnătură privată și fals în declarații. Opt persoane au fost conduse la sediul unității de poliție, în vederea audierii. Din cercetări a reieșit că, în perioada 2015 – 2022, persoanele bănuite ar fi solicitat și obținut 163 de credite de la mai multe CAR-uri din țară, folosind documente care conțineau date nereale privind condițiile necesare obținerii împrumuturilor. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 5.700.000 lei. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română. La perchezițiile care au avut loc la șapte adrese au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova”

 

Lasă un răspuns

Subscribe To Our Newsletter

Verified by MonsterInsights