Un general american spune același lucru ca Ministrul Apărării, Vasile Dâncu

Un general american spune același lucru ca Ministrul Apărării, Vasile Dâncu

Vasile Dîncu a spus că singura șansă pentru pace între Ucraina și Rusia e o negociere.

Michael Mullen, fost şef al Statului Major Interarme din SUA, a reacționat pe marginea recentelor declarații ale liderului de la Washington cu privire la afirmațiile liderului de la Kremlin, în contextul conflictului din Ucraina.

Avertismentul președintelui Joe Biden, de săptămâna trecută, cum că Vladimir Putin „nu glumește” despre posibila folosire a armelor nucleare a fost „îngrijorător” și contraproductiv pentru a pune capăt invaziei Rusiei asupra Ucrainei, a declarat Mullen, potrivit abcnews.go.com.

„Limbajul președintelui Biden – suntem aproape în vârful scării lingvistice, dacă vreți. Și cred că trebuie să renunțăm puțin la asta și să facem tot ce ne stă în putință pentru a încerca să ajungem la masa negocierilor și să rezolvăm chestiunea războiului din Ucraina”, a afirmat Mullen, într-un interviu acordat „This Week”, de la postul ABC.

VIDEO

„TREBUIE SĂ SE TERMINE ȘI, DE OBICEI, EXISTĂ NEGOCIERI ASOCIATE CU ASTA”, A SPUS ACESTA. „CU CÂT MAI DEVREME, CU ATÂT MAI BINE, ÎN CEEA CE MĂ PRIVEȘTE.” -adm. Michael Mullen.

Amiralul Mike Mullen a fost al 17-lea președinte al șefilor de stat major comun (2007-2011). A fost principalul consilier militar al președintelui George W. Bush și al președintelui Barack Obama.

El a condus armata într-o perioadă critică de tranziție, supravegheând încheierea misiunii de luptă în Irak și dezvoltarea unei noi strategii militare pentru Afganistan. El a pledat pentru dezvoltarea rapidă și implementarea tehnologiilor inovatoare, a susținut parteneriatele internaționale emergente și de durată și a avansat noi metode de combatere a terorismului – toate acestea au culminat direct cu eliminarea lui Usama bin Laden.

În calitate de președinte comun al șefilor, el a condus abrogarea Nu întrebați, nu spuneți.

Amiralul Mullen are o experiență profundă în conducerea schimbărilor în organizații complexe, dezvoltarea executivă și planificarea succesiunii, implementarea diversității, managementul crizelor, planificarea strategică, politica bugetară, relațiile cu Congresul, managementul riscurilor, inovația tehnică și securitatea cibernetică. El este recunoscut pe scară largă ca un „broker onest” în rolurile sale cheie de conducere ca consilier de încredere atât al președintelui Bush, cât și al președintelui Obama. El menține relații puternice cu liderii din întreaga lume.

El și soția sa, Deborah, rămân susținători convinși ai veteranilor, familiilor acestora și familiilor celor căzuți pe o gamă largă de probleme, inclusiv atragerea atenției publice și concentrarea instituțională asupra provocărilor stresului post-traumatic, leziunilor cerebrale legate de luptă, sinuciderea militară. , îngrijirea răniților și a veteranilor de muncă și fără adăpost.

Originar din Los Angeles, Mullen a absolvit Academia Navală din SUA în 1968. El a comandat la toate nivelurile marinei. Experiența sa în flotă a culminat cu atribuirea sa ca ofițer de cel mai înalt grad al Marinei, al 28-lea șef al operațiunilor navale (2005-2007).

Amiralul Mullen a obținut o diplomă de master în cercetare operațională de la Școala Postuniversitară Navală și a finalizat programul de management avansat la Harvard Business School. Este profesor adjunct la Woodrow Wilson School din Princeton și membru al Academiei Naționale de Inginerie. El face parte din consiliul de administrație pentru General Motors și Sprint.

 

Lasă un răspuns

Subscribe To Our Newsletter

Un profesor celebru de cardiologie de la Cluj-Napoca, acuză EON !

Un profesor celebru de cardiologie de la Cluj-Napoca, acuză EON !

Închide