Auzi Pivariule, ce ordin ne dă Boc și ia aminte !

Auzi Pivariule, ce ordin ne dă Boc și ia aminte !

La un post de radio, Emil Boc s-a dezlănțuit, spunând că primarii din zona metropolitană ar trebui să facă școli, nu să aglomereze Cluj-Napoca.  :

”Să facă școală acolo! Să-și construiască școli, să nu fie nevoiți copiii să vină la școală la Cluj-Napoca. Populația Clujului a rămas aceeași, am construit echivalentul la 5 școli, noi ne-am făcut datoria. Prima condiție este să duci copilul la școală cât mai aproape de casă, lucru care nu s-a respectat în zona metropolitană. Nu sunt de condamnați părinții pentru că vor ce e mai bun pentru copiii lor, condamnabil este că nu s-au făcut școli, creșe și grădinițe în zona metropolitană. Noi nu ne oprim, am triplat locul în crește, mai construim și altele, la fel și la școli. Construim în Bună Ziua, Borhanci, facem pe baza unui plan organizat.

Iar în materie de infrastructură, am făcut centura Vâlcele – Apahida, am prelungit B-dul. Muncii. Acum am trecut la nivelul următor, centura metropolitană, metrou, tren metropolitan, pasajul de la Tăietura Turcului. Am înțeles direcția în care merge Clujul, trebuie să le promovăm noi în locul Guvernului și am ajuns la etapele de finanțare, la licitație”, a Emil Boc.

Eu și de m-ar da afară din partid i-aș spune lui Boc :

  1. Nu ai făcut nici o centură metropolitană.
  2. Nu ai făcut metrou.
  3. Nu ai făcut tren metropolitan
  4. Nu ai făcut pasajul de la Tăietura Turcului. 
  5. Nu ai făcut 5 școli, le-ai extins doar pe cele existente.

Despre Autor