Daniel Tămaș se chinuie zadarnic ce-i drept, să se pună în scaunul lui Cordoș

Daniel Tămaș se chinuie zadarnic ce-i drept, să se pună în scaunul lui Cordoș

Voci din vechea gardă a PSD, apropiați ai fostului premier Viorica Dăncilă,  ne transmit bârfe din interiorul PSD Cluj.

Alexandru Cordoș râde și merge mai departe, nu are nici o treabă cu agitația din jurul lui. Când l-am sunat să-l întreb  dacă pleacă de la șefia PSD Cluj, mi-a răspuns râzând :

                                                            “Plec după ce demisionezi tu de la Vocea Clujului !”

Mi-a închis rapid și elegant gura.

Ce spunea  guru Alexa, în 2020, despre care poți spune orice, dar nu că nu e informat :

“Dorința lui Daniel Tamas de a candida la CJ a devenit aproape o obsesie. Pentru a-si indeplini visul, Tamaș a fost in stare chiar sa isi tradeze prietenii de o viata, gasca de la Chinteni, prieteni care il acuza nu numai ca e tradator, ci și sifon. Deși nu există în sondaje, Tamas considera ca poate face diferenta, lucru greu de crezut caci notorietatea in zonele rurale e esentială pentru competitia electorala de la judet. Insa mai e ceva ce s-a intamplat in ultimele zile: Tamas a aflat pe pielea lui ca nu e iubit si agreat de colegii din PSD Cluj. “

Nici primarii PSD nu-l iubesc pe Tămaș, spune aceeași sursă.

 

A primit-o cu fast pe Viorica Dăncilă, când era șef  la DGAPSC Cluj

Să dăm cuvântul jurnalistei Cosmina Fernoagă, de la Actual de Cluj :

Daniel Tămaș, șeful Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Cluj, continuă să-și afișeze tupeul abuziv, folosindu-se de instituția care consumă un sfert din bugetul Clujului de parcă ar fi propria sa moșie. Tămaș (foto sus) membru activ în PSD – mult mai activ de când conducerea organizației județene a fost schimbată – se implică trup și suflet în campania electorală a partidului, punând la bătaie și resursele instituției publice pe care o conduce.

În cadrul vizitei efectuate la Cluj de Viorica Dăncilă (candidata PSD la alegerile prezidențiale), Daniel Tămaș – de la el putere – i-a pus la dispoziție unul dintre centrele de bătrâni din instituția pe care o conduce. Mai precis, Tămaș i-a facilitat Vioricăi Dăncilă o băiță de mulțime printre niște bătrânei neputincioși, astfel încât doamna candidată să rămână cu impresia că a fost primită bine și la Cluj Napoca. Personalul angajat, de asemenea, a fost aliniat regulamentar, s-o pupe pe Dancilă, să-i ofere flori și să stea în poză (vezi imaginea și video mai jos). Tămaș nu s-a mulțumit doar cu atât. Potrivit informațiilor Actual de Cluj, el i-a „invitat” pe angajații instituției să participe și la întâlnirea cu Dăncilă, programată de șefii de partid în sala cinematografului „Florin Piersic”, ca să umfle rândurile „publicului simpatizant”.

Mai multe și video, vezi aici.

Evaluat ca incompetent și prins cu o serie de nereguli, pentru care există plângere penală, șeful DGASPC Cluj, Tămaș Claudiu Daniel, și-a luat, anul acesta nu mai puțin de 89 de zile de concediu medical, pentru a nu putea fi demis. “Jucăria” asta, a concediilor medicale, este una pe care a încercat-o și în 2017, după ce se descoperiseră o serie de ilegalități în activitatea sa, numai că atunci și-a luat doar… 62 de zile de concediu. Practic, Tămaș ar mai putea să-și mai ia doar încă 2 zile de concediu medical, până la 91, în acest an  calendaristic, cât prevede legea pentru a intra la Comisia de Expertiză a Capacității de Muncă. Ce pare să nu știe Tămaș este că și dacă s-ar pensiona pe caz de boală, scapă de rușinea demiterii, dar plângerea penală tot rămâne, arăta în 21. 10.2020 Cluj Manifest.

Social-democratul clujean Daniel Tămaș a obținut un post de consilier al ministrului Muncii, Marius Budăi, potrivit informațiilor actualdecluj.ro. Publicația menționată susține că fostul director de la DGASPC Cluj a obținut postul cu sprijinului deputatului de Maramureș, Gheorghe Șimon, omul pe care la un moment dat Marcel Ciolacu l-a teleportat la Cluj Napoca, să preia frâiele organizației județene a PSD. Iar la acea dată Daniel Tămaș s-a remarcat printre fidelii colaboratori ai lui Gheorghe Șimon.

Foto : Actual de Cluj

 

 

Lasă un răspuns

Subscribe To Our Newsletter

Cer desecretizarea contractelor partidelor cu presa

Cer desecretizarea contractelor partidelor cu presa

Închide