Mizerie ordinară în jurul Carrefour din Piața Gării, sancționată dur de DSVSA și Poliție

Mizerie ordinară în jurul Carrefour din Piața Gării, sancționată dur de DSVSA și Poliție

În urma sesizărilor făcute de către Cotidianul Vocea Clujului, care a realizat un live din Piața Gării, zona scurt parcurs, DSVSA și Primăria Cluj-Napoca prin Poliția Locală au aplicat sancțtiuni contravenționale societății comerciale S.C. Artima S.A.

 

Consiliul Concurentei a decis la data de 25 ianuarie 2008 autorizarea neconditionata a tranzactiei prin care Carrefour Romania S.A a preluat controlul unic asupra societatii Artima S.A., care deținea puncte în vestul țării.

Grupul Carrefour a achizitionat societatea Artima S.A la pretul de 55 de milioane de euro, tranzactie ce permite extinderea acoperirii geografice a Grupului in Romania.

Carrefour intră astfel pe segmentul supermarket-urilor in Romania pentru a completa prezenta sa pe cel al hypermarket-urilor. Aceasta achizitie ilustreaza strategia grupului Carrefour de a-si intari prezenta pe pietele in crestere, printr-o abordare multi format, sub un singur brand, adaptata local.

Pe lângă mirosul cumplit de urină din jurul clădirii fostei Stații CF de scurt parcurs, gunoaiele erau la ele acasă. Sugerăm amplasarea unor toalete ecologice gratuite, pentru ca situația să nu devină permanentă.

Primăria Cluj-Napoca a investit milioane de lei în amenajarea Pieței Gării, tocmai pentru a pune zona în valoare, iar șefii de la Compania CFR s-au orientat foarte repede și au închiriat Gara Mică unui hipermarket.

După ce a stat nefolosită o mulțime de timp, după ce am visat-o cu toții un centru cultural sau o sală de expoziții, după ce studenții de la arte au făcut un minunat minifestival de artă aici, demonstrând capacitatea ei de se încadra în profilul cultural al orașului, ei bine după toate astea, Gara Mică a ajuns o băcănie!”, a scris arhitectul clujean, Dan Clinci pentru Știri de Cluj.

Managerul magazinului Carrefour din Piața Gării este acuzat că a scos pistolul cu electroșocuri la doi tineri care vroiau să facă cumpărături. Managerul l-a acuzat pe unul dintre tineri că nu purta mască așa cum trebuie, iar de aici a izbucnit un scandal, pe vremea pandemiei.

Incidentul s-a petrecut joi seara la magazinul Carrefour din Piața Garii. Mai multe pe Știri de Cluj.

Societatea Aritma SA are o cifră de afaceri considerabilă, 3249 angajați și a înregistrat pierderi la sfârșitul anului 2021 de 27.815.716 lei.

 

 

 

Despre Autor