Future Innovation SRL motorul media pe bani publici al PNL

Future Innovation SRL motorul media pe bani publici al PNL

PNL a băgat către presă și propagandă mai mult decât dublu față de 2021. Concret, de la 8 milioane de lei (66% din subvenție), liberalii reorientat către acest segment 18 milioane de lei (73% din subvenție).

Practic, de-a lungul anilor și mai ales după implicarea în diverse proiecte a ”Elenei Udrea” a liberalilor, Anamaria Florescu, Future Innovation SRL ajungând să fie percepută de clasa politică drept ”locomotiva” publicistică a Partidului Național Liberal. Mai ales atunci când trebuiau ”spălate rufele murdare” interne sau, din contră, trebuiau duse ”campanii murdare”. Firma condusă de Monica Argentina Neagoe devenind astfel specializată în postările ”unidirecționate” de pe rețelele de socializare, în frunte cu Facebook.Monica Argentina Neagoe și Anamaria Florescu, supranumite la vârful clasei politice, poate doar liderii liberali or ști de ce, ”Matroana” și ”Diva” ar trebui în mod normal să nu se îngrijoreze de viitorul firmei Future Innovation SRL… Cel puțin atâta vreme cât liberalii rămân la guvernare. Numai că, din câte reiese din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră, cu ”Generalul” odată instalat nu doar la conducerea Guvernului României, dar și la cea a Partidului Național Liberal, celor două le va fi mult mai greu decât cu Alexe, Fechet, Sighiartău sau Vîlceanu… Mai ales că premierul are la dispoziție mijloacele legale pentru a fi informat cum a fost băgat în ”ventilatorul” DNA cel pe care tocmai l-a numit prefectul Capitalei, Toni Greblă. De cine…? De Monica Argentina Neagoe! Unde…? În dosarul afacerii cu exporturi ilegale în Rusia, prin intermediul ”amorezului” de 80 de ani! De ce…? Prietenii știu de ce! Și de aia se și feresc ca de tămâie!

Future Innovation SRL, Monica Argentina Neagoe și mai ales Anamaria Florescu! – și de pe ”baricada” sistemului. Acolo unde se știe că Future Innovation a fost, este și probabil va fi abonată la mega- profitabile contracte cu statul, atâta vreme cât clientela liberală se află la Putere. De la Serviciul de Telecomunicații Speciale și până la Ministerul Mediului, nenumărate instituții publice mergând ”orbește” pe mâna firmei Monicăi Argentina Neagoe. Mai ales ținând cont că în spatele acesteia se află ”diva” liberală Anamaria Florescu… Bruneta a cărei influență la vârful sistemului și clasei politice deopotrivă a ajuns să fie comparabilă cu cea a celeilalte ”focoase” a lumii publicității, Mihaela Nicola. Și chiar cu cea a ”blondei lui Băsescu”, Elena Udrea! Ținând cont mai ales de ”legendarea” consultantei Anamaria Florescu ca fiind femeia după care nu doar liderii liberali Constantin Alexe, Robert Sighiartău, Mircea Fechet sau Dan Vîlceanu și-au pierdut ”mințile” și totodată ”banii” partidului… Dar în fața căreia chiar și președintele Klaus Iohannis se înmuia de fiecare dată, încă de când era plimbat cu ”autobuzul prezidențial” condus de Anamaria Florescu…

Aici sunt banii dumneavoastră!

Future Innovation SRL pare o adevărată ”coloană a cincea” folosită de ”Frăția Liberală” formată din liderii căzuți în ”mrejele politice” ale campaniilor coordonate de Anamaria Florescu. Fosta șefă de cabinet a secretarului de stat Mircea Fechet găsind de fiecare dată ”argumentele” potrivite pentru ca diverși lideri ai Partidului Național Liberal să acceseze inclusiv financiar, din ”rezervele strategice” ale partidului, la campaniile virtuale propuse și produse de Future Innovation SRL. Chiar dacă nu de puține ori campaniile promovate direct pe banii PNL sau din bugetele ministerelor conduse de liberali au fost de-a dreptul ”neortodoxe”…

Future Innovation, compania care se ocupă de campaniile online ale PNL din 2019, a început să primească contracte pe bani publici de la Guvern de când la conducerea acestuia se află liberalii. De companie e legat un membru fondator unei loje masonice din România, dar și un consilier parlamentar al PNL-iștilor, șef de cabinet al secretarului de stat de la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor.

Scenariul poveștii arată în felul următor: În 2013, o doamnă începe să lucreze pentru PNL. Se ocupă de campania online pentru alegerile europarlamentare din 2014, apoi, o lună mai târziu, ajunge să fie consilier parlamentar, funcție pe care o ocupă și în prezent. În 2016 se ocupă de campaniile PNL de la alegerile locale și alegerile prezidențiale. După victoria liberalului Klaus Iohannis pleacă din funcția de Manager al Campaniilor Online ale PNL. Rămâne însă în Parlament.

În 2019, la alegerile europarlamentare, o companie la care lucrează ca manager de proiecte ajunge să se ocupe de campania pe Facebook a PNL. Pe lângă rezultatul bun de la alegerile europarlamentare din 2019, în decembrie se instalează un guvern PNL. În semn de mulțumire pentru activitatea prestată, respectiva primește o funcție în guvern – consilier al secretarului de stat de la Ministerul Mediului, Mircea Fechet. De la consilier, în martie avansează în funcția de director de cabinet al secretarului de stat.

 

Din această funcție, compania la care lucrează ca manager de proiecte și care s-a ocupat de campania online din 2019 a lui Klaus Iohannis și de campaniile PNL pentru alegerile locale și alegeri parlamentare începe să primească direct contracte pe bani publici de la STS și de la Ministerul Mediului. Bani publici primea și înainte, atunci din subvenția pe care o primește PNL, subvenție plătită din buzunarele plătitorilor de taxe, dar acum direct de la instituții ale statului.

Personajele principale

Anamaria Florescu, manager de proiecte la Future Innovation, consilier parlamentar și director de cabinet al secretarului de stat de la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Mircea Bechet / Fotografie de pe pagina de Facebook a Anamariei Florescu

Neagoe Monica Argentina, cea care deține compania Future Innovation, colegă și fostă parteneră de afaceri a Anamariei Florescu, dar și fondatoare a lojei masonice Marea Lojă Națională Română 1880 / Fotografie de pe site-ul Marei Loje Naționale Române 1880

Future Innovation SRL este patronată de Monica Argentina Neagoe, beneficiară, prin această firmă, a unor contracte atribuite direct, în valoare de 135.000 de lei, și oferite, în 2020, de Ministerul Mediului, condus atunci de Costel Alexe. Banii au fost primiți pentru organizarea evenimentului ”O pădure cât o țară” la care amfitrion a fost președintele Klaus Iohannis.
Monica Neagoe apare asociată în două companii cu un cunoscut mason din România, generalul Bartolomeu Săvoiu. Ultima dintre ele se numește World Masonic Coin SRL (Moneda Masonică Mondială SRL) și a fost fondată chiar în acest an. Săvoiu (76 ani) și Neagoe mai au o firmă – Cecida Consulting – cu cifre impresionante pe 2020: 242.000 lei profit la numai 110.300 lei cifră de afaceri!

Banii primiți de la stat

Din martie 2019 și până în decembrie 2020, compania deținută de Neagoe Monica Argentina, Future Innovation, a primit 558 de mii de lei de la PNL, bani pe care i-a folosit ca să promoveze pe social media postările liberalilor. Doar în perioada 24 octombrie – 26 noiembrie PNL a cheltuit aproape 1,4 milioane de lei pentru promovare pe Facebook. Din martie 2020, de când liberalii au ajuns la guvernare și de când Anamaria Florescu, managerul de proiecte din Future Innovation și fostă parteneră de afaceri a Monicăi Neagoe, a ajuns șef de cabinet al secretarului de stat de la Ministerul Mediului, Mircea Fechet, Future Innovation a început să primească și contracte pe bani publici.

 

Hai sa mergem sa vedem cei cu firma asta “Future Innovation SRL”. Dam pe Who paid for this ADD (Cine a platit pentru acest anunt) si ne da un website, un nr de tel si un email.
Mergem mai departe la website http://futureinnovation.ro/ si vedem un cod CIF acolo. BTW in secolul 21 anul 2021 nu mai facem pagini web de 1 pagina fara alte pagini aditionale. Nu ne trebuie las o strada un numar un email si CIF-ul.
Mergem si verificam CIF-ul firmei cu un website de o poza si 5 randuri de scris. Sa nu mai vorbim ca websitul e nesecurizat (nu are https). Dar divagam deja, mergem la firma cutare si dam de ea. https://membri.listafirme.ro/future-innovation-srl-34395851/.
Cine este actionar/administrator la aceasta firma? Neagoe Monica Argentina… hmm oare cine e? Sa nu mai vorbim ca aceasta firma invarte o suma neglijabila de 2.8 mil lei cu un singur agajat, chiar administratora firmei.
Ii caut numele pe google si ce gasesc? un articol de pe Wallstreet
Cu titlul: Nepotisme la PNL: Bani de la stat și funcții publice pentru cei care se ocupă de campania online a partidului. Va invit sa cititi articolol.
Acum dupa toate aceste cautari de 10 min. PNL plateste agentia care se ocupa de acest FAKE NEWS ca sa denigreze USR. Desi in Live-ul de pe USR-PLUS puteti vedea sedinta si raspunsurile la intrebari referitoare la subiectul din Fake news.
Puteti vedea integral audierea ministrului propus al Sanatatii Doamna Ioana Mihaila aici: https://www.youtube.com/watch?v=OaQKxarj3X4
Nu stiu cine poate sa pedepseasca acest derapaj politic, si minicinos care reprezinta insusi PNL dar lucrurile de genul asta nu se fac, si in primul rand nu asa pe fata. SCZ PNL da v-am prins cu mana in borcanu de biscutiti.
As vrea sa se autosesizeze cineva dar nu stiu cine asa ca am sa mentionez alte trusturi de presa sa se ocupe ei mai departe de articol. G4 Media Recorder Radio Europa FM TVR1

Lasă un răspuns

Subscribe To Our Newsletter

“Dacă Iohannis îl va remania pe Dâncu, e posibil să intrăm în alegeri anticipate”

"Dacă Iohannis îl va remania pe Dâncu, e posibil să intrăm în alegeri anticipate"

Închide