Vezi unde poți folosi cardul de 250 lei primit de la Guvern

Vezi unde poți folosi cardul de 250 lei primit de la Guvern

Mai jos găsiți funcție de tipul de card primit, locurile de unde puteți să vă cumpărați alimente și mâncare.

NU încercați în Profi, Penny, Carrefour, Megaimage, Auchan că vă pierdeți vremea !!!

Lista magazinelor din țară unde pot fi utilizate tichetele sociale pentru alimente :

(click pe tipurile de carduri, pentru a deschide documentul cu lista magazinelor):

SODEXO

UP ROMANIA

EDENRED

Ministerul Investiţilor şi Proiectelor Europene mai anunţă că beneficiarii nu trebuie să depună vreo cerere pentru a primi cardul.

„Dacă vă număraţi printre persoanele eligibile, aşa cum sunt stabilite de Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale (MMSS), cardul va fi livrat către dumneavoastră de către angajaţii Poştei Române, fără să fie nevoie să demaraţi dumneavoastră vreo procedură în acest sens.

În cazul în care îndepliniţi criteriile pentru a fi printre beneficiarii eligibili, dar până la finalul perioadei în care se alocă tranşa nu veţi intra în posesia cardului, vă rugăm să vă adresaţi celui mai apropiat oficiu poştal, de unde veţi primi îndrumări”, transmit reprezentanţii MIPE,

Scopul programului european este sprijinirea incluziunii sociale a persoanelor aparținând grupurilor vulnerabile, mai ales ale celor cu risc ridicat, inclusiv prin reducerea decalajului rural-urban în ceea ce privește sărăcia și excluziunea socială și creșterea accesului la servicii de calitate pentru populația vulnerabilă.

Buget Total

3,4 mld. euro (2,39 mld. euro din FSE+, 574 mil. euro din FEDR și 519 mil. euro din bugetul de stat) din care 365 mil. euro pentru Prioritatea 1.

Despre Autor