În absența centurii ocolitoare, prostituatele de la Cluj-Napoca nu au unde să presteze

În absența centurii ocolitoare, prostituatele de la Cluj-Napoca nu au unde să presteze

În absența unei centuri ocolitoare, prostituatele de la Cluj-Napoca se plâng că trebuie să închirieze apartamente ca să poată presta cea mai veche meserie din lume. Lory spune că 80 la sută din venitul ei se duce pe camera închiriată. Din acest motiv își caută colegă.

Multe din prostituatele de pe Calea Turzii lucrează acum la cameră. Pe site-ul publi24.ro, sectiunea matrimoniale, apar variantele la triplu pret fata de cel de pe Calea Turzii. Începe criza oare ?

Preturile au crescut, ca si pretentiile. Astfel, o finalizare costă intre 150-200 lei, iar o ora cu acces direct in toate zonele este intre 200 si 500 lei.

Unii clienti s-au dovedit nemultumiti de situatia creata, mai ales ca pozele de pe site nu coincid cu fata pe care o intalnesti la camera.

Fetele probeaza prin tatuaje, mai nou, ca sunt cele din poza. In general, vorbim de pasari migratoare, deoarece nu stau multa vreme in oras. Locul lor este luat saptamanal de alte fete.

Din punctul meu de vedere, argumentul principal  în favoarea legalizării prostituţiei este unul foarte simplu: acela că prostituţia este un tip de muncă ca oricare alta. Prin urmare, ea trebuie tratată ca orice altă muncă  şi trebuie legalizată, întrucât orice activitate practicată în afara legii sporeşte riscul abuzurilor şi silniciilor.

Munca înseamnă, prin definiţie, în societatea capitalistă a-ţi vinde capacităţile fizice sau intelectuale în schimbul unei sume de bani. Cu toate acestea, vânzarea gândirii şi creativităţii cuiva pentru sporirea profitului unei multinaţionale este percepută  drept firească şi normală, în schimb, situaţia în care o persoană îşi vinde întregul corp este considerată revoltătoare şi imorală. De ce ne putem vinde braţele, dar nu şi întregul corp? Care sunt sursele acestui refuz? Unde punem limita?

Militanţii împotriva legalizării susţin că prostituţia nu poate fi considerată o muncă ca oricare pentru că este un act forţat (de o altă persoană sau de un set de circumstanţe sociale disperate), care are consecinţe negative pentru sănătatea fizică şi psihică a prostituatei.

Lasă un răspuns

Subscribe To Our Newsletter

Verified by MonsterInsights