Sexul devine interzis, datorită variolei maimuței. Dar masajul erotic ?

Sexul devine interzis, datorită variolei maimuței. Dar masajul erotic ?

Primul român cu variola maimuței este un tânăr de 26 de ani. Autoritățile au întocmit un dosar penal pe numele acestuia, asta pentru că nu a vrut să ofere informații despre contacții săi, informează Antena3.ro.

Nu mai puțin de 60 de anunțuri de sex mascat le găsim pe publi24.ro. Asta în Cluj-Napoca și împrejurimi. Așa cum toată lumea știe.

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a afirmat miercuri, referindu-se la variola maimuţei, că recomandarea este să fie evitate relaţiile întâmplătoare cu persoane necunoscute, precizând că această boală este până în prezent transmisă mai degrabă pe cale sexuală.

“Nu este vorba despre o sensibilitate la bărbați, este vorba despre mai degrabă despre un comportament la risc. Comportamentul la risc poate să fie deopotrivă înregistrat şi la bărbaţi şi la femei. Problema este legată de un contact apropiat cu o persoană infectată. Lucrul ăsta se poate întâmpla oricui dacă nu îşi ia nişte măsuri de precauţie şi recomandarea este, cel puţin din punct de vedere al relaţiilor intime, să se evite relaţiile întâmplătoare cu persoane necunoscute şi dacă există o expunere în sensul contactului cu o persoană care prezintă leziuni, atunci sigur că este bine persoana respectivă să se adreseze unui serviciu de boli infecţioase”, a explicat Rafila.

 

Despre Autor