Noul prim ministru va fi Vasile Dâncu, nu Marcel Ciolacu. Ciucă e istorie !

Noul prim ministru va fi Vasile Dâncu, nu Marcel Ciolacu. Ciucă e istorie !

Cel mai puternic om al României este Vasile Dâncu. Șeful Guvernului nu a făcut decât să recunoască, blazat, că Vasile Dîncu a luat decizia măririi lefurilor, soldelor și pensiilor pentru militari fără ca măcar să îl informeze înainte !

Dacă se opune, Ciucă își pune toată armata română în cap. Va merge în locul lui Câțu la Senat cât de curând.

Întrebarea e de ce l-ar mai anunța Ministrul Apărării pe eroul din Afganistan, când serviciile secrete ascultă comanda care trebuie. Probabil că Hapău se duce în pensie. Punct.

Klaus Iohannis e preocupat să își salveze consoarta.

Ciucă, pe când acesta era ministrul Apărării,  a hotărât a colabora cu olandezii de la DAMEN, pentru a se semna ”contractul corvetelor”.singura probă de bună credință pe care o mai putea da Ciucă era ca Ministerul Apărării Naționale să dea în judecată Damen și să ceară daune. Însă atâta vreme cât MApN a acceptat se se dea înapoi banii de garanție lui Damen după pierderea procesului, este clar de ce l-a plantat Ciucă pe generalul Savu de la DGIA ”să scufunde” contractul corvetelor cu Naval… Cel care uite că nu a fost semnat nici la Paris ! Totul după ce chiar ieri avertizam că serviciul secret olandez de spionaj AIVD tratează România drept o ”colonie Algemene Inlichtingen en Veiligheidsdienst”. ”Capul de pod” al olandezilor în România fiind reprezentat de Șantierul Naval din Galați al DAMEN. Companie condusă de generalul Gheorghe Savu, fostul șef al Direcției Generale de Informații a Armatei, arată național.ro.

Pentagonul a informat că industria americană de armament nu poate livra la timp părțile de navă pentru DAMEN! Pentagonul a convocat o întâlnire cu cei mai importanți producători americani de armament pentru a le solicita ”concentrarea capacității de producție pe comenzile pentru sprijinirea Ucrainei”.

Așa că tocmai ce s-a ”fâsâit” încă o ”bombă” a ”Frăției DGIA – DAMEN din mandatul lui Ciucă, pe atunci ministrul Apărării.

Vasile Dâncu a jucat corect. Francezii de la NAVAL au o ofertă mai bună tehnic și mai ieftină.

Marcel Ciolacu a cedat și nu va ezita să facă această propunere,  Dâncu prim ministru, pentru a se putea ”ocupa din teritoriu de organizarea Partidului Social Democrat”.

Legat de poziția lui Vasile Dâncu vis-a-vis de presă

În toată cariera mea am promovat valorile accesului liber al cetățenilor la informațiile de interes public, dar și ale transparenței deciziilor din administrația publică și nu voi tolera ca aceste drepturi fundamentale pentru democrație să fie îngrădite. Amenințarea jurnaliștilor sau orice blocaj al activității de informare nu reprezintă practici admise în Ministerul Apărării Naționale. Nu voi tolera asemenea practici și atitudini, mai ales când acestea vin din partea unor persoane care au misiunea importantă de a educa, de a dezbate, de a transmite informații, de a deveni canale importante de legătură între cetățeni și Armata României.

Asigur jurnaliștii și și pe toți românii care solicită informații publice sau care participă la activități organizate de Ministerul Apărării Naționale că accesul la informații este un drept garantat și respectat, iar transparența nu va fi în niciun moment îngrădită.

Lasă un răspuns

Subscribe To Our Newsletter

Instagram did not return a 200.
Breaking News :767 noi apartamente în Florești ?

Breaking News :767 noi apartamente în Florești ?

Închide