De la 1 iunie 2022, se deschid Băile Cojocna, iar drumul până acolo e excelent !

De la 1 iunie 2022, se deschid Băile Cojocna, iar drumul până acolo e excelent !

Litoralul Clujului se deschide de Ziua Copilului. Ieri, temperatura apei era de 28 de grade Celsius. Drumul e excelent, Alin Tișe fiind un om  extrem de serios și aplecat asupra problemelor județului.

Atribuirea administrării băilor s-a făcut către Timofte Dorel, Băi Cojocna SRL După o analiză transparentă, dezbaterea fiind publicată pe pagina de facebook a băilor.

Dorel Timofte este administratorul SC Băi Cojocna SRL, unde asociată, ca persoană juridică, este Comuna Cojocna. Societatea a fost înființată în anul 2004. Cifra de afaceri a crescut, de-a lungul anilor, s-au reparat scările, s-au înlocuit zonele deteriorate de pe malul lacului, s-a deschis un bazin cu apă dulce pentru copii, cu apă mică și stropitori. Se folosesc celule fotovoltaice pentru încălzirea apei la dușuri, vestiarele au fost modernizate, dușurile și WC-urile sunt curate.

Dorel Timofte ne-a comunicat telefonic că lucrează zi lumină pentru deschiderea Băilor Cojocna. Vizitatorii vor avea parte de preparate la grătar, mici, dar și specialități, ca și în anii trecuți. Muzica este foarte bună, e de regulă multă veselie în mijlocul naturii. Și un parc pentru cei care vor adrenalină.

Contractele se păstrează, cele din anii trecuți, iar politica de preț pentru clienți este una prietenoasă.

Mai multe găsiți în interviul cu d-na viceprimar Anca Marcu. Cu o vastă experiență profesională în Spania și România, d-na viceprimar ne-a primit dezinvoltă, sinceră. Ne-a mărturisit că va supraveghea personal buna desfășurare a lucrurilor la Băile Cojocna.Nu va merge în concediu pe timpul verii. Ca o noutate, remarcăm faptul că vor funcționa simultan băile calde acoperite cu celelalte două bazine descoperite.

 

Interviu audio cu viceprimarul comunei Cojocna, Anca Marcu :

 

 

Despre Autor