Cina cea de taină de la PSD Cluj și sfârșitul cooperativei de la Cluj

Cina cea de taină de la PSD Cluj și sfârșitul cooperativei de la Cluj

Cina cea de Taină cu 200 de oameni la chef

Anca Ciubăncan și-a serbat ziua de naștere, adunând aproape 200 de oameni la  Lac La Sote- Ciurila. Greu să aduni 200 de oameni la PSD Cluj.  Anca Ciubăncan nu făcea parte din cooperativa de la Cluj, de aceea a fost mazilită de la conducerea PSD Cluj-Napoca. A rămas membră de partid, iar surse apropiate partidului spun că Dâncu o va numi președinte la județ. Au inceput discuțiile pe la colțul pensiunii,  cu omul de afaceri Sabin Demea, care îi solicită astăzi demisia președintelui PSD Cluj, Alexandru Cordoș.

Se spune că Ovidiu Săcară nu a participat, fiind ocupat probabil cu cele lumești.

Cooperativa de la Cluj PNL-PSD

Mihaela Cordoș, soția președintelui interimar al PSD Cluj, Alexandru Cordoș  a fost angajată, fără concurs,  la Centrul Agro Transilvania, patronat de Consiliul Județean Cluj.

La finalul anului trecut o fostă consilieră a șefului PSD, Martina Luca, fiind angajată pe post de consilier, tot fără concurs, la unul dintre vicepreședinții Consiliului Județean Cluj, respectiv Alexandru Mânzat.

Ce s-a întâmplat după. Sbin Demea îl pulverizează pe Cordoș

„Am cumpănit și analizat îndelung timp dacă să scriu această scrisoare!

Sandule 5%, m-a convins imaginea mea din oglindă și am realizat că mă disprețuiesc, pentru toată toleranța pe care am avut-o față de tine, prieten vechi de 20 de ani și ceea ce ai ajuns, un personaj arogant, un intercesor ambivalent care livrezi partidului minciunele de necesitate și te joci cu adevărul ori eliziunea, pentru toate tribulațiile cu care ne hrănești, pentru atitudinea superioară și imundă pe care o ai față de noi “simpli membri”.

Sandule-5% și repet acest apelativ, cu toate că ești un polinomos, ai creat la Cluj o structură de partid autarhică, neperformantă, te-ai înconjurat de o gașcă de clevetitori și părerologi de serviciu care continuă sarabanda dezastrului din filiala județeană PSD-Cluj, filială care, speri TU, îți va asigura un loc în viitorul Parlament.

Dar Sandule, valoarea ta este de fapt 5%, procentul pe care l-ai scos în alegeri și pe care-l rostogolești de doi ani, procent care sufocă și face de râs întreaga organizație PSD.

Înțelege, Sandule 5%, trebuiesc Terapii oncologice și speram să te inițieze deputatul de Cluj, dar se pare că și tu-l vezi tot așa de des ca și noi în teritoriu.

Din păcate, Sandule 5%, ai devenit un personaj pervers și insidios, cu o atitudine eclatantă de pseudo-universitar, fără viziune și inspirație, care pui capac și blochezi TOT ce înseamnă PSD-Cluj.

Sandule- 5%, te-ai transformat în decursul timpului, de la “linge clanțe” la PRU-Diaconu, în matusalemicul politic Sandu Cordoș cu apartenențe masonice în ceea mai toxică și periculoasă structură paralelă MLNR, care au încercat și încearcă în continuare federalizarea țării prin creerea Districtului Transilvania, ai dezvoltat adevărate vulnerabilități partidului și celor din proximitatea ta (miniștri și parlamentari), prin sinarhia și sistemul Politburo pe care-l păstorești.

Sandule5% – pas în spate, demisia de onoare repede, lasă această filială PSD-Cluj să respire, să se dezvolte, sunt mulți și multe personalități politice cu potențial, imaginație și fantezie politică, cu o doctrină social democrată-liberală net superioară Mindscape-lui tău.

Din păcate, arborii social democrației plantați de tine nu mai fac frunze, ci doar acest blestemat de 5%!

Sandule-5%, în loc să avem și noi o victorie “en fanfare”, rămânem blocați în discuții post-factum cu tot felul de personaje din categoria Zoonpoliticon, care după vorbele cu miere ne dau fiere, cu limbaje edulcorate, care ne creează adevărate Universuri Concentraționare, sufocante, sterile și nefecunde pentru PSD-Cluj!

Deci, până când, domnule 5% – Alexandru Cordoș?” a scris Demea pe o rețea de socializare.

Despre Autor