Interviul ratat cu Bogdan Pivariu

Interviul ratat cu Bogdan Pivariu

Am încercat să mă îmbrac frumos și să merg și eu, în Săptămâna Luminată, la ședința Consiliului Local Florești. Am făcut abstracție de groapa pe care am luat-o în plin pe Eroilor și de privirile ostracizate alei unei octogenare, blocată la auzul înjurăturilor mele după contactul cu groapa buclucașă, geamul mașinii fiind deschis. Ședința a fost publică, și m-am bucurat că pot să particip după pandemia care a secat România, la o ședință adevărată. Poliția Locală Florești m-a întrebat firesc unde merg și am răspuns că la ședință. Sper să aibă noi colegi, pentru ca Floreștiul, floreștenii să se bucure de siguranță. Revenim asupra subiectului.

Am admirat panoul cu realizările comunei Florești, azuriul din background și frumoasele prezențe feminine ce luminau aidoma florilor de primăvară frumoasa sală de consiliu a Primăriei Florești.

O doamnă m-a întrebat dacă doresc să iau cuvântul la unul din punctele de pe ordinea de zi, eu am răspuns timid văzând jurnaliști adevărați în sala de consiliu de la la televiziuni care nu emit sporadic online, ca mine, că am venit să îi iau un interviu domnului primar.

Mi s-a spus că nu vine, cu certitudine. Așa că am plecat. Ulterior, l-am sunat pe un consilier să aflu unde e domnul primar  Bogdan Pivariu. Nu l-a văzut. Nici polițistul cu care am vorbit nu l-a văzut. Am întrebat de domnul consilier juridic Alin Orza. Pffff…nici de el nu știa nimeni nimic. După ce am urcat în mașină, l-am găsit pe facebook pe domnul primar, care posta, pentru liniștea mea și a noastră :

O nouă etapă în derularea proiectelor importante pentru comunitate!
Odată cu votul dat de către consilierii locali ȋn ședința de astăzi, putem demara procedurile privind organizarea licitației pentru proiectarea si execuția Parcului de Agrement si Sport ȋn Florești, care va fi realizat în zona străzii Sub Cetate!
Parcul va fi edificat pe o suprafață de peste 41.000 de metri pătrați şi va costa 23,7 milioane de lei. Proiectul va aduce comunității noi modalități de petrecere a timpului liber pe terenuri de tenis, volei, minifotbal sau badminton, piste de alergare sau pentru plimbări cu rolele, zonă de fitness și spații verzi.”

Despre Autor