Blitzkrieg în PNL. Dăncilă îi face loc lui Câțu la BNR ? Boc președinte ?

Blitzkrieg în PNL. Dăncilă îi face loc lui Câțu la BNR ? Boc președinte ?

Planul ar fi unul de ”rezolvare ultra-rapidă a problemei”: Consiliu Național în 3 aprilie și Congres extraordinar de alegeri a unui nou președinte în 10 aprilie și astfel înainde de Paștele Catolic dacă lucrurile merg cum au fost calculate PNL să îl aibă președinte pe premierul Nicolae Ciucă.

Viorica Dăncilă a demisionat luni de la BNR, unde fusese angajată în 2021 pe postul de consultant al guvernatorului Mugur Isărescu. Asta în 28 martie 2022.

Florin Cîțu își dorește, „iar acesta nu este un secret pentru nimeni din partid”, să obțină funcția de guvernator al Băncii Naționale a României (BNR), în 2024, când se va termina mandatul lui Mugur Isărescu. Potrivit acestor inormații el nu vrea să candideze pentru funcția de președinte al României.

Aceleași surse suțin că Florin Câțu ar fi făcut un pact cu Emil Boc, înainte de a-și lansa candidatura la șefia Partidului Național Liberal: Florin Cîțu îi va lăsa primarului Clujului cale liberă spre Cotroceni, iar acesta îi va fi alături în drumul său spre BNR.

Iar dacă ”nemuritorul” guvernator al Băncii Naționale îți dă ”flit” tocmai în înaltele medii financiare unde girul acestuia contează atât de mult, atunci este clar că ești istorie!  Ceea ce este și cazul lui Florin Cîțu, cel pe care Mugur Isărescu pur și simplu nu mai vrea să îl vadă în ochi! Și a avut deja grijă ca această informație să ajungă și la factorii decidenți care fac cărțile,  mai ales pe plan extern…

Se pare că va rămâne fără șefia Senatului.

Lasă un răspuns

Subscribe To Our Newsletter

Instagram did not return a 200.
HUNTER BIDEN FINANȚAT DIRECT DE FONDATORUL AZOV/ZELENSKY, CETĂȚEANUL ISRAELIAN KOLOMOYSKYI

Kolomoysky deține Burisma Holdings Persoana reală care a fost binefăcătorul și șeful fiului vicepreședintelui Joe...

Închide