Traian Băsescu, evacuat după ce justiția lui mi-a evacuat mama din casa cumpărată de la Primăria Cluj-Napoca

Traian Băsescu, evacuat după ce justiția lui mi-a evacuat mama din casa cumpărată de la Primăria Cluj-Napoca

             “Nu l-a bagat nici Sarkozy in seama, te bag eu, Basescule, dar nu in seama, ci altundeva. Nu ti-ar mai muri mortii inainte, Basescule? (…) Imi pare rau, va trebui sa avem o discutie despre justitia romana. Daca unui partid de patru ori parlamentar i se fac asemenea porcarii, va dati seama ca astia omoara oamenii cu zile?”, a declarat presedintele PRM, care si-a continuat recitalul si in sediul partidului. 

               Asta spunea Vadim Tudor la evacuarea din sediul partidului.  

Presedintele PRMCorneliu Vadim Tudor, refuza sa fie evacuat din sediul partidului dupa ce a acesta a fost retrocedat fostului proprietar si afiseaza acolo papusi spanzurate cu chipul lui Traian Basescu si al Elenei Udrea, alaturi de pancarte prin care sugereaza ca seful statului ar trebui sa impartaseasca soarta fostului dictator Nicolae Ceausescu.

Traian Băsescu și-a prezentat în repetate rânduri nemulțumirea vizavi de noua locuință. Șeful statului se plângea de faptul că nu avea cabinet de lucru, însă cu toate acestea s-a mutat în casa din Gogol cu soția lui și cu cei trei câini. Acum, va pleca și de acolo, cum și alții au plecat sub culoarele create de justiția pe care a creat-o.

Nu beneficiază de prevederile prezentei legi persoana căreia i-a încetat calitatea de şef al statului român ca urmare a săvârşirii unei infracţiuni pentru care a fost condamnată definitiv sau ca urmare a demiterii din funcţie prin referendum şi nici persoana despre care s-a constatat definitiv că a avut calitatea de lucrător al Securităţii sau de colaborator al acesteia”, prevede textul adoptat.

Traian Băsescu va rămâne fără susținerea financiară de 16848 RON acordată de Statul Român – Indemnizație de fost Preşedinte al României. De asemenea, rămâne fără protecție personală – asigurată de SPP, fără consilier şi un şef de cabinet acordate de Statul Român, fără autoturism cu şofer și cabinet de lucru, fără reşedinţa oficială din Strada Gogol.

Timp de un ciclu procesual, si chiar in cadrul celui de al doilea, pana intr-un punct, legitimarea procesual activa a mostenitorului de pe strada David Ferenc 12 s-a facut cu o copie xerox a unui testament. Casa de la strada nu are decat lumina care intra pe geamurile vechi, printre zabrele de fier. Tiganii care vand aur in zona, spun ca actualul proprietar a platit 160.000 de euro pe 6 camere in centrul Clujului. Si ca doar 3 camere, din casa la strada, a fost inchiriata cu 1000 de euro/luna. O amortizare din chirie in 10 ani, daca mai punem si chiria pentru imobilul din curte. Evident, daca informatia este corecta. Tot pe strada, se vorbeste ca actualul proprietar vrea sa se extinda. Catre casa de la numarul 14. Vom explica si de ce.

 Chimista Chitu Anisoara a murit la evacuare  cu sentinta in mana a Curtii de Apel Oradea, in care se consfiintea buna sa credinta in ce priveste cumpararea casei, cat si conduita fara de cusur avuta. Nu i-a folosit, a murit cu dreptatea in mana. Covidul nu aparuse inca. In casa a mai copilarit preotul Felecan Ciprian. Se spune ca e rau sa te legi de preoti, mai ales de cei care au har adevarat. Si un pensionar, cu un caracter deosebit, Doru Caramidaru.

Intrebarea care se pune, este  sentinta prin care casa a fost retrocedata,  legala ? La ceva timp dupa ce a semnat sentinta, judecatoarea Dana Cigan a plecat din magistratura. Procesul a durat din 1998 pana in 2013.

Statul Roman, prin neprezentarea consilierului juridic din Primarie, decat rareori a fost aparat cu viclenie, domnule Boc ?

Ati autorizat in acea curte construirea a 2 imobile. Despre toata aceasta poveste, urmariti serialul de investigatie marca Vocea Clujului.

Lasă un răspuns

Subscribe To Our Newsletter

Instagram did not return a 200.
Holistic Fest Sibiu 2022

Domnul Profesor Ovidiu Coșbuc vă invită la Holistic Fest Sibiu 2022 VA MULTUMESC TUTUROR PENTRU...

Închide