Horia Șulea : „Plec în Spania. Am reușit să fac avere suficientă ca să nu mai trebuiască să fac nimic”

Horia Șulea : „Plec în Spania. Am reușit să fac avere suficientă ca să nu mai trebuiască să fac nimic”

Profilul lui Horia Șulea pe facebook nu mai este vizibil. Probabil sunt blocat, în Spania sigur nu mai are nevoie de mine, arată floreșteanul într-o declarație pentru media9

Bogdan Pivariu nu mai are dificultăți, de acum încolo.

Ce a mai declarat pentru Media9 :

Deci vina mea a fost că Floreștiul și floreștenii și-au pus încrederea în mine. Din păcate, o parte din presa locală clujeană, asta independentă, n-a înțeles ce înseamnă civilizația și respectul, precum și transmiterea corectă a informației către consumator.

Eu fac foarte bine, cred că în viața vieții mele n-am dus-o așa de bine ca acum. Că până să vin în primărie, am lucrat ca un negru pe plantație. Am avut 1.876 de hectare de teren arabil în administrare. Evident, nu tot terenul era al meu. Acum nu mai fac agricultură. Am reușit să fac avere suficientă ca să nu mai trebuiască să fac nimic.

Vreau să plec de aici, nu mai vreau să stau. Pentru ce să mai stau aici ? Am ajuns în situația în care mă simt inutil în această țară. Am ajuns în situația în care dorința mea de a face deranjează politic. Mă mut în Spania, că acolo e cald și bine. Și mie îmi place căldura.” Vezi tot articolul.

N.r. În repetate rânduri, Horia Șulea s-a declarat român și luptător pentru floreșteni. A pus și un drapel mare la intrarea în Florești. Acum pleacă în Spania. Probabil că va alege Andora, că au steag asemănător cu al nostru.

Subscribe To Our Newsletter

Verified by MonsterInsights