Știri 

Trimis la plimbare de Viorel Cataramă, George Simion a venit să bată palma cu Boc ?

Aflat într-o acută scădere de popularitate, Boc s-a fotografiat cu George Simion, la Cluj-Napoca.  Cum AUR-ul nu prea face mulți pureci la Cluj-Napoca, nu prea are logică asocierea de imagine. Doar la prima vedere.

„Îl iubim pe domnul primar. Am fost pe la dumnealui. E un om rezonabil cu care se poate discuta. Îi mulțumim mult că ne-a primit”, a spus George Simion.

Cearta cu Călin Georgescu este o dovadă în plus că AUR caută un candidat la Președenție. Călin Georgescu a lansat vineri, 1 octombrie 2021, mișcarea „Pământul Strămoșesc”, a cărei deviză este „România renaște!”. La eveniment au participat medicul Victor Voicu, vicepreședinte al Academiei Române, dr. Bogdan Cuza, strănepot al domnitorului Unirii din 1859, actorii Dorel Vișan, Florin Zamfirescu, Dan Puric și violoncelistul Adrian Naidin.

George Simion a pierdut procesul de calmonie pe care-l avea cu medicul Adina Alberts. Soția lui Viorel Catarama îl acuzase pe liderul AUR de ”șantaj și hărțuire”.

Interesant este faptul că Adina Alberts și George Simion ar fi trebuit să colaboreze pe plan politic. Oferta a venit de la Simion înainte de campania electorală de la alegerile locale, atunci când AUR nu ajunsese să devină un partid-vedetă al politicii românești. La acea vreme, Simion a vizitat-o pe Adina Alberts și i-a propus acesteia să candideze din partea AUR la Primăria Sectorului 1.Înainte ca aceasta să apuce să ia o decizie, Simion i-a trimis deja câțiva ”experți online” care să se ocupe de campanie. Ulterior, aceștia i-au solicitat femeii suma de 10.000 de euro pentru serviciile de imagine pe care i le-a creat pe Facebook, susține Adina Alberts.

                  ”Deci, am refuzat să mă las șantajată. Mi-au declarat că se vor opri doar dacă le dau 10.000 de euro, invocând că echipa lui mi-ar fi adus un plus de imagine pe Facebook în valoare de…10.000 de euro. Candidatul la europarlamentare George Simion i-a dat mesaje soțului meu, Viorel Cataramă, vineri seară, în care pretindea această sumă pentru a ”nu avea bătăi de cap”. Am încercat să discut omenește cu George Simion în această după-amiază, dar nu am reușit, acesta făcându-mă troacă de porci”, a scris Adina Alberts.

Totul în condițiile în care un sondaj recent arăta că în actualul context politico-pandemic 59,5% din populație ar vota un partid naționalist care promovează valorile religioase și susține familia tradițională.

Este evident că actuala cifră va scădea până se va ajunge la anul electoral 2024 și seva stabiliza în jurul a 20-25%. Marile partide își vor lua partea lor pentru că în condiții electorale știu bine să prezinte și programe naționaliste, iar restul va fi disputat aprig între AUR, partidul Dianei Șoșoacă (Partidul Neamul Românesc), partidul lui Ludovic Orban (Forța Dreptei), partidul lui Liviu Dragnea (Alianța pentru Patrie) și viitorul partid al lui Călin Georgescu.

 

Related posts

Leave a Comment

Kaufland „lovește” în doi mari primari, Boc și Pivariu, dintr-o lovitură

Kaufland lovește în doi mari primari, Boc și Pivariu, dintr-o lovitură

Închide