Prestația lui Pivariu Bogdan ca primar al Floreștiului, „foarte slabă”, afectează grav imaginea PNL Cluj

Prestația lui Pivariu Bogdan ca primar al Floreștiului, „foarte slabă”, afectează grav imaginea PNL Cluj

Un sondaj de opinie făcut pe un grup de Florești, arată că activitatea primarului Bogdan Pivariu nu este apreciată de locuitorii Floreștiului.

La întrebarea cum apreciați realizările efective, transpuse în practică, ale domnului primar Bogdan Pivariu ? Argumentați, prin comentarii, dacă doriți.

Răspunsurile au fost : 75 persoane foarte slabă, 4 persoane slabă, 1 persoană bună, 2 persoane foarte bună. Comentariile nu s-au lăsat mai prejos :

  • În afara de luminițele de Crăciun (frumos dar necesar la o localitate cu atâtea probleme? ) nu am văzut nici o îmbunătățire a condițiilor în comuna. Drumurile nu se curata când e nevoie decât o parte în schimb se spălau pana de curand străzile, inclusiv gropile din ele zilnic. Nu am văzut trotuare noi, sa nu mai vorbim de situația de pe eroilor care trenează din mandatul trecut. Am înțeles ca se vor mai construi 100 sau 200 de case la capătul Tautiului. Cum va fi traficul și asa sugrumat după aceasta investiție? Nu se aude nimic de centura ocolitoare, poate sunt și nu știu eu. Sunt foarte mulți copii în comuna dar parcuri sau locuri unde sa poți sa i scoți din casa extrem de puține. Sunt probleme noi și vechi doar ma așteptăm să se întâmple ceva, măcar timid dar….
  • Tinde asimtotic spre ZERO

Despre Autor