Buletinul de știri al prostituției clujene

Clujeanul merge și el, foarte omenește, la curve. Cred că e normal, sănătos și firesc. Când te-ai refugiat între picioarele unei fete 20 plus, parcă asta  face viața puțin mai suportabilă. Fără CO-VID de preferință. VID de la vortexul energetic care absoarbe.

Bucureștencelor le place în deplasarea de la Cluj-Napoca. De regulă, Rahi, face în jur de 500 de euro/zi. Stă o săptămână și apoi pleacă mai departe. Nu mai vrea în Germania de când cu pandemia. Spa-uri textilien frei sau pufuri închise în țara lui Goethe.

Spune despre clujeni că sunt mult mai cuminți decât bucureștenii. Rahi face cu adevărat sex, nu îl mimează. Sunt foarte puține care își iau rolul în serios. Au reușit în timp să aibă cunoștiințe de psihologie aplicată.

Saloanele de masaj erotic clujene, în care să lucreze profesioniste, sunt puține la Cluj-Napoca. Frunzișului, Madach Imre și cel vis-a-vis de autogară.

Adresele fetelor sunt în general în zona Iulius Mall.Dunăriii 2, Alexandru Vaida Voievod 59 și 110.,Venus 4. În Mănăștur, Taberei 2 și Aleea Retezat 7. În Florești, în general sunt localnice, pe Florilor 192, pe Stejarului 40, pe Teilor 10. Tarifele încep de la 100 de lei finalizarea. Dacă plătești doar atât, atât primești, maxim 10 minute în care primești un oral  mimat. Turda e ocupată de regulă de moldovence.

Dacă plătești mai mult, de la 150 lei/finalizarea, timpul crește puțin. Nu te bucura, va suna următorul client, așa că învață să termini repede, în maxim 10 minute. Altfel, riști să pleci cum ai venit. În general, ardelencele te poftesc extrem de rapid afară. Au mult de lucru, trebuie înțelese.

Oltencele sunt de viață, ca și moldovencele. Cu Angela, dacă o prinzi în toane bune, bei până dimineața. Dacă te ține buzunarul, evident. Angela e din Chișinău, dar este școlită în toată Europa. Du-te cu o șampanie scumpă că merită.

Rahi spune că toate femeile fac treaba asta cel puțin cinci sau șase ani. Are o prietenă care a făcut o depresie după ce a terminat stagiul, pe care îl aseamănă cu cel petrecut de soldați în Afganistan. Nici nu mai vrea să audă de sex.

Are o psihoterapeută acum. Speră să poată avea cândva, o familie.

Altele merg înainte cu chestii tari. Stapâna Loredana, efectuează sado maso,  sedinte BDSM,  biciuire, tramplyng, footfetish, uro, scato, dominare, soft penetrare, feminizare, rol play, dominare hard, rolurii dure, medical, fetish faccesiting.

În saloane, concluzia a fost că foarte puțini își doresc întotdeauna o altă femeie. Nu te-ai aștepta, dar există o anumită fidelitate în aceste saloane, aproape ca la căsătorie. Există bărbații deosebit de loiali. De regulă, au plătit foarte bine, ne spune Lore.

Subscribe To Our Newsletter

Verified by MonsterInsights