Știri 

În 2010, i-am transmis în stradă lui Boc să plece ! Acum, s-au trezit și clujenii !

In 2010, Horea Șoica de la Stiri de cluj, scria despre mine, nu eram jurnalist pe atunci :

Un clujean, inginer de calculatoare, a tinut sa ii dea cadou lui Emil Boc un tricou pe care a inscriptionat mesajul „Stop Boc!”. Horia Eugen Cristea ii cere premierului sa isi dea demisia, pentru ca a facut destul rau tarii.

Consider ca este necesar ca acest domn sa plece, cat mai curand pentru binele crestinesc al romanilor. Pentru ca suntem, intr-un moment de iertare, il iertam cu conditia sa plece. In caz contrar il vom obliga sa plece datorita modului in care a guvernat Romania, in care a generat un genocid cultural, economic si a generat emigrari in masa. A facut ce nu a facut nimeni in Romania in 20 de ani. A distrus o tara. Punct!„, a spus Horia Eugen Cristea.

As vrea sa ii dau acest tricou, poate ca il sensibilizez, desi nu cred. Dar poate totusi ma gandesc ca e clujean, poate ca vede ca e de la un alt clujean, desi, de fapt, Boc nu e clujean. Eu sunt clujean, iar el este nascut la Rachitele„, a mai spus protestatarul.

Sincer sa fiu energiile dansului nu imi fac placere. Ca arata, vreau sa ii daruiesc tricoul printr-un consilier sau printr-un bodyguard, pentru ca vad ca are foarte multi„, a mai spus Cristea.

Inginerul de calculatoare il acuza pe Boc ca a distrus firmele romanesti si a deschis larg portile pentru cele straine. „Eu sunt inginer de calculator, adica unul din romanii, pe care domnul Boc prin politicile sale macro-economice de o inteligenta aparte, ii obliga sa lucreze pentru strainatate. Ii multumim din inima! Pe vremuri multumeam din inima partidului, poate ca trebuie sa reluam scena. Vedeti ca istoria se repeta, dar trebuie sa fim atenti si cum se repeta„, a mai spus Cristea.

07.01.2022

Retelele sociale sunt pline de comentarii în care Boc nu mai este crezut. După 20 de ani de domnie asupra Clujului sau a Guvernului, marea majoritate a proiectelor nu au depășit stadiul virtual. Clujenii s-au trezit, e drept, dar centrele de putere ale partidului portocaliu încă vor sufoca ani de-a rândul Clujul, chiar când Boc va deveni istorie.

Este rolul presei să atentioneze asupra modului in care se face presa in Cluj-Napoca. Nu este normal ca  publicatiile care ii ridica osanale lui Boc, să dețină finanțări la un asemenea nivel.

E timpul pentru un alt primar,  care a umblat prin lume, onest, de ce nu, bogat, care să dezvolte infrastructura și calitatea vieții în Cluj-Napoca.

Related posts

Leave a Comment

Curtea de Apel Cluj anulează prelungirea stării de alertă

  Nr. unic (nr. format vechi) : 888/33/2021 Data inregistrarii 10.12.2021 Data ultimei modificari: 05.01.2022 Sectie: Secţia a III-a contencios administrativ...

Închide