Alexa nu a șters nuditățile cu viceprimarul Ramona Porumb, deși aceasta a câștigat executoriu și fără trecerea unui termen procesul

Dosar 47813/299/2021.

Admite, în parte, cererea de chemare în judecată. Obligă pârâţii să şteargă fotografiile şi filmuleţele video publicate pe paginile de internet https://www.ziardecluj.ro/strictsecretro-video-incendiar-cu-dusmanca-clotildei-armand-viceprimarita-de-la-sectorul-1-ramona-porumb-liberala-si-la-plaja-nudistilor, respectiv https://strictsecret.ro/video-incendiar-cu-dusmanca-clotildei-armand-viceprimarita-de-la-sectorul-1-ramona-porumb-liberala-si-la-plaja-nudistilor/, care o înfăţişează pe reclamantă în ipostaze nud. Respinge, în rest, cererea de chemare în judecată, ca neîntemeiată. Respinge cererea pârâţilor de obligare a reclamantei la plata cheltuielilor de judecată, ca neîntemeiată. Executorie fără somaţie şi fără trecerea unui termen. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la comunicarea hotărârii. Cererea de apel se depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, astăzi, 03.12.2021.
Document: Hotarâre  11773/2021  03.12.2021

Alexa și Pagina Ciudatului au depus apel in 9 si 13 decembrie 2021. La data de 16/12/2021 articolul nu a fost șters de pe site-ul ziarde cluj. Calea de atac a apelului in Ordonanta Presedentiala intrerupe executarea ? Fara o decizie de suspendare ? Specialistii in drept pot sa se pronunte !

Iată și proba materială.

 

Subscribe To Our Newsletter

Verified by MonsterInsights