Liviu Alexa le-a făcut o surpriză urâtă lui Alin Tișe și oamenilor de afaceri de Moș Nicolae

Liviu Alexa le-a făcut o surpriză urâtă lui Alin Tișe și oamenilor de afaceri de Moș Nicolae

Moșu pare că ori a tras pe nas, ori a băut ceva ceai cu ierburi exotice, poate chiar ayahuasca și a fost in anul acesta extrem de darnic cu Alexa. Cum jurnalistul nu a avut intotdeauna o atitudine etică si morală pe placul lui Mos Nicolae, o deontologie profesională la adapost de critică, acesta din urmă s-a gândit să îi ofere în dar  bota, în formatul unui ziar tipărit, dar și a unor afișe.

Zis si făcut. S-a pus Moșul pe treabă și a umplut Clujul cu afișe si ziare care mai de care. De ce apare și Alin Tise in afișe, nu știm. Este imposibil ca Președintele Consiliului Județean sa facă așa ceva.

Sincer, nici nu e problema mea. Noi constatăm ca afișele s-au concentrat in stațiile de autobuz, în jurul Băncii Transilvania, la Farmec, pe coșurile de gunoi in care se reciclează gunoiul, dealtfel centrul si cartierul Maraști au fost umplute de afișe si ziare. Nici in cartierul Zorilor nu au lipsit afișele.

Săracii, oralistele, papagalii si idioții din presă, așa cum ii numea Alexa pe colegii din presă au fost razbunați de Moș Nicolae.

Ce a vrut oare Moșu să transmită, prin afișarea cu predilecție in anumite zone ale orașului ? Vă lăsam pe dumneavoastră, cititorii, să apreciați și să comentați. Noi, nu facem altceva decat sa relatăm.

Ce este ciudat în cuprinsul ziarului tipărit, este că se face referire la anumiți „sponsori” ai lui Alexa și a produselor sale media, iar acești oameni sunt mai presus de orice bănuială, fiind implicați în proiecte de o anvergură ieșită din comun in urbea clujeana. Iată și lista Moșului, care pare sa vină deja cu date concrete.

Lista incepe cu Banca Transilvania, prin presedintele Horia Ciorcilă. Este imposibil ca un om de o asemenea anvergură să se coboare la asa ceva.

Terraplast SA , in care e pomenit numele lui Dorel Goia. La fel, este imposibil ca un om de o asemenea anvergură să se coboare la așa ceva.

Farmec SA si familia Turdeanu. Este imposibil ca oameni de o asemenea anvergură să se coboare la așa ceva.

Transcarpatica SA si Iulius Mall sunt pomenite, dar si alte nume celebre din mediul de business. Este imposibil ca oameni de o asemenea anvergură să se coboare la așa ceva.

Strategia lui Alexa prin articolele negative la adresa masculului alfa al municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, este probabil axată pe  vizualizări.

Iată ca Moșul îl razbună implicit și pe Emil Boc, despre care am scris și noi, bine sau rău. Dar nu l-am atacat zilnic, există și alte subiecte de presa.

Articolele de presă pe Ziar de Cluj sau strictsecret.ro, au vizat nume grele. Ioan Rus,Ovidiu Turcu, Emil Boc, Vasile Dancu, Daniel Metz, David Ciceo.  Aceștia s-au simțit probabil jigniți. Nici zona de dezvoltare imobiliară nu a fost ocolită. Dar nu dezvoltăm, nu are sens.

Suntem convinși că firma lui Alexa, Pagina Ciudatului SRL, sau alte firme, asociații, evident dacă le are, pot răspunde si arăta că totul este o calomnie ordinară. Si că tot ceea ce a aparut, în ziarul Moșului, este o minciună sfruntată, nu-i așa, cauzată de efectele halucinogene ale ierburilor din care își face ceai Moșul. Presa curată a fost și trebuie sa rămană curată, deontologia este mai presus de orice.

In fiecare an, după sărbătoarea de Moș Niculae, urmează sărbătoarea de Moș Crăciun. Sperăm ca Moș Nicolae să nu-i dea sa bea lui Moș Crăciun din ceaiul făcut cu ierburile sale.

Moș Nicolae este bătrânul, bătrân, cu barba albă și vine pe un cal alb. Si ar fi fost foarte bine dacă din noaptea respectivă ar fi început să ningă. Pentru că altfel Moș Nicolae iși va schimba calul cu unul negru si iarna va fi una lungă, cu multa zapadă si foarte grea, de regulă.Nu pentru toți.

Conform legendei, în anul 325, Sfântul Nicolae a participat la primul Sinod Ecumenic de la Niceea, eveniment în cadrul căruia Arie, un preot din Alexandria, a susţinut că Iisus Hristos nu este de aceeaşi natură cu Dumnezeu Tatăl. Deranjat de această afirmaţie, Sfântul Nicolae i-a dat o palmă ereticului, de unde a rămas şi cutuma că cei obraznici să primească o nuielușă de la Moș Nicolae.

Despre Autor