Spatii de birou, comerciale si garsoniere in Cluj-Napoca de inchiriat de la 80 de euro !

Spatii de birou, comerciale si garsoniere in Cluj-Napoca de inchiriat de la 80 de euro !

Desi chiriile in Cluj-Napoca au explodat ca pret, am gasit pentru persoanele care au un buget mai redus de demarare a unei afaceri, cauta un sediu social, cu sau fara activitate in Cluj-Napoca, sau vor sa aiba un spatiu de locuit tip garsoniera, e drept nu in clasa de lux toate, urmatoarele oferte :

  1. Birou de 3 camere, total vreo 60mp, cladire complet renovata, curatenie exemplara, compartimentat in 3 camere, o singura intrare, dimensiune camere 5 pe 4, pret 300 euro, ceea ce da un 5 euro pe mp. Spatiul este cu control acces, bariera, grup sanitar modern. De preteaz spun eu la un secretariat, cu 2 birouri de director. Are aer conditionat si incalzire centrala, parcari la alegere, dar cu extra costuri.
  2. Bloc de garsoniere, la 80 de euro/garsoniera. Locatia este Bulevardul Muncii, 8,10 au baie. Statie de transport in comun aproape.

3. Hala in suprafata de 300 mp. 1250 euro.  Alta hala in suprafata de 700 mp la 2700 euro. Tot pe B-dul Muncii. Cu rampa de incarcare.

4. Birouri pe strada Oasului, vis-a-vis de pompa Petrom, langa sensul giratoriu. Pret 100 de euro, bucata. Pentru locuit sau sediu social firma.

 

Pentru informatii, contactati 0723-155703.

Despre Autor